Opinion - Kush pergjon telefonin tuaj?

Diku tek minuta e 14:03 ai djali I,T perdor nje script ai e di dikush cfare script i shton .
Dhe nqs ndonjeri di ndonje menyre tjeter si kjo ju lutem te ma tregoje flm ....