eShqiperia (ashtu sic quhet Shqiperia ne lojen online eDominations), eshte ne veshtiresi pasi po sulmohet nga Serbia dhe Greqia . I duhet ndihma e cdonjerit prej jush per ti cliruar territoret e pushtuara. Nese pyesni veten se cfare eshte eDominations, ajo eshte nje loje online qe luhet direkt nga shfletuesi i internetit. Aty mund te shprehni kreativitetin dhe cilesite e tua ne aspektin ushtarak, diplomatik, ekonomik dhe mediatik. Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eSerbia dhe eGreqia duke u futur ne kete link: https://www.edominations.com/en/register/1869
Emri:  BB 1 Erev .jpg

Shikime: 170

Madhėsia:  29.3 KB