Ju lutem me duhet nje pergjigje e sakte per pun dokumentash ne shtetin gjerman.pasi ke kaluar 3 muaj turistiken dhe kthehesh ne shtetin gjerman pas 3 muajsh te tjere dhe vendosh te futesh dokumentat ku ke kontraten e punes dhe kontraten e shtepise gjithcka ne rregull puna eshte se kto ne rathaus te kerkojne dhe bileten e udhetimit qe nuk e kam per ket gje nuk duan qe te fusin letrat per leje e qendmit.ju lutem ku mund te marr informacione nqs mund te me orientoni tek ndonje ligj i shkruar ktu ne gjermani.kam pashaporte shqiptare por lejen e qendrimit e kam italiane.