dhe volebollistja Alketa Doci shpallur sportista me e mire e vitit ne France.Aktualisht luan me nje nder ekipet kryesore te Frances.
dhe volebollistja Alketa Doci shpallur sportista me e mire e vitit ne France.Aktualisht luan me nje nder ekipet kryesore te Frances.
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Jozefina Topalli-deputete e PD dhe nenkryetare e parlamentit
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Arta Dade-deputete e PS,ish-ministre jashtme,e para femer ministre ne kete post,sot ministre e kultures
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
Motrat Zeqiri nga Prishtina marrin "Grand prix" nė njė festival tė filmit nė Francė
Paris, 24 prill - Me filmin "Exit" (Dalja), motrat Lendita dhe Blerta Zeqiri nga Prishtina kanė fituar "Grand prix" (Ēmimin e madh) nė Festivalin e metrazhit tė shkurtėr nė qytetin Kaen (Caen) tė Francės. Ky ėshtė njė film i shkurtėr artistik qė flet pėr tre persona tė mbyllur nė njė banesė gjatė luftės nė Kosovė.
Mungesa e ushqimit, mungesa e informatave nga jashtė, si dhe frika, bėjnė qė kėta tre persona tė jenė shumė afėr njeri tjetrit. Mirėpo nė tė njejtėn kohė nuk kanė qenė asnjėherė mė larg me njėri tjetrin.
Skenarin dhe regjinė e kanė bėrė vetė motrat Lendita dhe Blerta Zeqiri. Ndėrkaq rolet kryesore i interpretojnė: Vedat Bajrami, Osman Azemi, Blerim Qeriqi, Alban Ukaj, Alush Gashi etj...
Lendita aktualisht ėshtė duke i vijuar studimet nė Degėn e artit dhe filozofisė nė seksionin: estetika e filmit, nė Universitetin Paris 8. Mė herėt ajo ka kryer Fakultetin e Artit nė Prishtinė
Ndėrkaq Blerta pasi kishte kryer dy vitet e para nė Fakultetin e Arteve nė Prishtinė, nė Degėn e dramaturgjisė, tani ėshtė duke i ndjekur studimet nė Degėn e kinematografisė nė Universitetin e Paris 8, nė Paris. (QIK)
Ma mir neser se dje
Miss kosove 1997 dhe kengetare e njoftur.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Vera Grabocka-regjizore e talentuar.(nuk gjej nje foto te saj)
sinqerisht
hope31
megjithese vera grabocka eshte e madhe ne shqiperi,une e kam takuar personalisht ate dhe nuk me pelqeu e s'me beri pershtypje karakteri indiferent dhe egoist i saj ,por dua te theksoj burri i saj timo flloko ishte njeri i shkelqyer dhe shume i respektueshem.megjithate une dua te hedh dy emra te medhenj ketu;parashevi simaku dhe tefta tashko koco.....
Une nga lista juaj do pranoja vetem Nene Terezen e Flora Brovinen,gjithashtudo shtoja Motrat Qiriazi (per veprimtarine e tyre patriotike),Musine Kokalarin (politikania e pare Shqiptare) dhe Natasha Lakon (shkrimtaren me te sukseshme).
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Une do shtoja Vajzat kosovare qe dolen ne luften per liri.
ja dhe nje
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Krijoni Kontakt