Pershendetje, kam gati nje muaj qe kam ardhur ne bielefeld te Gjermanis bashke me bashkshortin Tim. Ai eshte me pashaporte greke dhe une me karte 5 vjecare si grua e nje evropiani. Burri im ka filluar pune, une akoma Jo, pres te mare dokumentat dhe me pas do filloj edhe une ne nje furre buke. Me then te verteteten gjerat duken pak te veshtira me nje rroge per fillimin. Mundohem te interesohem te jobcenter per ndonje ndime qe mund te japi shteti per njerezit qe te ardhurat e tyre jane te uleta, por atie nuk te pranojne ti flasesh Anglish (se per momentin vetem anglisht flas?)duan vetem gjermanisht. Nese ndonje nga ju mund te me ndihmoi me ndonje te dhene me shume do tju isha shume mirnjohese. Edhe e keqa ketu eshte se spara degjon te flasin shqip.