desha me ju pyet si te veproj rri ulur ne karrige dhe me ze gjumi e mare veturen si e mar timonin mbas 15 minutave duke i grah vetures me ze gjumi kjo veti apo semundje me eshte paraqitur muajin e fundit me pastaj ne mbremje kur bie te fle ne gjumin e nates, gjate nates me del gjumi 6 apo 7 here dhe gjate fjetjes kerhati shumu.Ju lutem me ndihmoni si te veproj a e din dikush .FLM