Festat e 28-29 nentorit po afrojne ,se bashku me te edhe pregatitjet ne loje eRevollution(Loje strategjike online).Shqipetaret ne kete loje po organizohen per te sulmuar Kosoven nga Serbia dhe per te formuar trojet e shqiperise etnike.

Serbet krenohen sepse Shqiptaret akoma nuk e kan cliruar Kosoven gjithashtu ata thone se shqiptaret nuk kane internet ne shtepite e tyre prandaj kosova mbetet serbi!

Pra bashkohuni me eShqiperine dhe ndihmojeni te clirohet nga eSerbia dhe per te cliruar Kosoven duke u futur ne kete link: https://www.erevollution.com/en/register/39690
Emri:  BB 1 Erev .jpg

Shikime: 133

Madhėsia:  29.3 KB