Gjigant qe plepi
se nuk pinte uje
se rronte me hater
me pjeper;teater

dhe ndersa hijonte
dhe diellin shikonte
dhe kerkonte ēader
mendoi oren kater

kur iknin ata
si hije bela
por s'mundi ti njihte
ti puthte tu fliste

por me pas mendoi
kur thelle u kendoj
botes ne pasqyre
qe askush s'e kqyre

dhe eshte vetem imja
dhe e zuri gjumi
tek stacioni trenit
qe gjarper; iu venit.