I tille qe AbsurdiAbstrakt
idil qe s'shuhet ne mendon pak
por qe ai qe mendonte shume
edhe tek gerhiste thelle ne gjume

ndonese qe kocke e plak
kandil i ndyre ne vaj e gjak
fjalet e tij qene vetem lume
dhe jo fjale e matur tek ti e une.


por askush s'ia vuri veshin aspak
qe gerdalle i lig e torrollak
keshtuqe guxoi dhe u qorrollis
shkembinjve gri pa jete e pis.