Nese kemi x persona me gjatesi dhe peshe te njesoj a eshte i njejte volumi i trupit per te gjith personat pra a kemi nje rishperndarje te njejte te peshes si gjersia e belite krave e kofsheve etj . A ka nje formule llogaritje qe perdoret ? A ka dhe faktor te tjere qe ndikojn si mosha psh? Deshiroj te theksoj qe jam nduke u marr me nje projekt dhe ky informacion do ishte teper i vlefshem.