Pershendetje. Jam nje dizajner shqiptar dhe sapo lansova ne nje webfaqe nje maice e cila mendoj se cdo shqiptar do te deshironte ta vishte. Numri i maicave eshte i limituar dmth 20.

Emri:  mockup.jpg

Shikime: 167

Madhėsia:  102.7 KB

Cmimi dallon varesisht se ku jetoni, sepse porosia do t'ju vij ne vendin ku ju jetoni.
Ky eshte linku nese dikush deshiron qe ta bleje.
https://teespring.com/shqiptar-krenar-tee