Dikur ne vitin 2012 kam ndjek url nji teme ne njerez te humbur nji ngjarje qe me ka mbetur ne mendje dhe qe me ka ardhur shume keq, eshte historia e nji valzer nga FIERI. Me emrin BRUNILDA ALLA, DINI GJE SE U GJET APO JO ?
SE NDOKUSH KA MDONJE INFORMAZION,,,,,,