Hodha nje sy ligjeve po duket e paqarte se ne cfare kategorie hyjne te ardhurat nga interneti (p.sh. fitime nga YouTube).

Mua me vijne parate ne PayPal njehere dhe pastaj te llogaria bankare (shqiptare).

Nuk jam i sigurt a duhen deklaruar keto te ardhura apo jo. Sipas ligjit, te ardhurat personale duhen deklaruar dhe paguhet 10% shtetit po sa aplikohet kjo ne praktike?

Apo duhet te regjistrohem si biznes i vogel?