Mirdita te gjitheve (edhe pse eshte erresuar )
Jam kurioz te di a ka studente shqipetare qe jetojne dhe studiojne ne Venecia ?
Si ju duket si vend ? A ia vlen te studiosh ne Ca Foscari ?