Me dokumenta greke ca mundesish ka per punesim ne Bruksel ,Belgjike.?
Ka shanse te fillosh pune ne te zeze pa siguracion,deri sa te gjesh ndonje menyre per te bere letrat ne Belgjik?
Dhe cilat jane menyrat qe mund te paisesh me letra atje?
Faleminderit.