Dikush qe deshiron te hape nje biznes, une i ofroje me cmim me te lirin ne treg, per tre bilardo garlando dhe nje fushe ping pong, si dhe 7-te tavolina te kompletuara per lojra shahu, apo letra. Nese mund te krijojme nje mardhenie besimi, mund te ja jap me shlyerje me afat.