Pershendetje,
kemi degjuar te gjithe besoj per femije qe kane lindur me kemishe dhe besohet nga shume qe keta jane te lindur me fat. Sa besoni ju ne kete dhe a ka ndonje nga ju qe ka lindur me kemishe???
Pershendetje,
kemi degjuar te gjithe besoj per femije qe kane lindur me kemishe dhe besohet nga shume qe keta jane te lindur me fat. Sa besoni ju ne kete dhe a ka ndonje nga ju qe ka lindur me kemishe???
Winners Don't Quit
Babi im ka lindur me kemishe, dhe them qe eshte me shume fat.
Eshte shume i zgjuar edhe se ska bere shume shkolle. Desha te thosha gjeni.
Keep it REAL!!!
Te lindesh me kemishe eshte gje e rralle dhe besohej se eshte ogur. Njoh dike qe ka lindur me kemishe dhe di per kete person qe ka shpetuar per mrekulli nga nje aksident.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Edhe une njoh dike qe thon se ka lind me kemishe dhe deri tani ka shume fat plus asaj ka shpetuar nje here nga aksident automobilistik dhe nje her eshte rezuar nga motori dhe asgje nuk ka pasur as te thyer.
Megjithse thelle ne veten time nuk dua dhe nuk besoj ne keto gjera por per derisa egzistojn NDOSHTA ka dicka
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Ok njerez,une kam lindur me kemishe(vet se kam pare po me kan thene)
Nje here kam ren nga kati i tret(u nisa me kok dhe perfundova me kembe) vrava pak kemben vetem dhe asgje tjeter.Nje here kam ren me motorr dhe vetem nje gervizhdje te vogel kurse shoku qe ishte me mua 26 te qepura ne koke + dhe te tjera.
Ka shume gjera qe thon se kur lind me kemish je me shum fat....mua me kan thene se kam lindur i till....se di.
Ndonje do kujtoi se e kam bere per tallje kete qe thashe por as vete se di thashe di qe keshtu me therret gjith fisi im dhe ata qe me njohin...
Nejse pershendetje nga Bledi!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 17-04-2003 mė 05:22
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Per mua eshte thjesht nje rastesi dhe vetem kaq. Nuk mendoj se ka njerez qe kane kete lloj "dhuntie" te vecante, le te themi...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Une kam lindur me kemishe por ndonje fat te madh nuk kam pare deri tani. Megjithate nuk qahem. Besoj si te gjith tjeret. Puna e te lindurit me kemishe per mua nuk do te thote asnje gje. Por ku i dihet mbase ne te ardhme do kem me shume fat. E po pata atehere do ti besoj!!
Asnjeri nuk eshte nje Ishull!!!
Kemisha ne lindje mund te te sjelli "fat" por nuk te shpeton nga "fati i perbashket", vdekja.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Une kam lindur me kemish. Deri tani me ka ecur mbrekulli fare, mos qahem kot![]()
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
Une kam lindur me kemishe dhe thone qe jam me fat ose jam me kembe te mbare. Por vete nuk jam i bindur dhe nuk besoj tek keto gjera.
Krijoni Kontakt