Prshndetje miq, krkoj nj mike q njoha gjat pushimeve n Shqipri n fillim t vitit 1997. E dija se ajo po at vit apo t ardhshmin do t kryente nj operacion t hipave, apo t ashtuquajtura kukave. Un nuk kam patur m kontakt me t por dua shum q ta gjej dhe ti bj nj surpriz. Emri i saj esht Teuta.