Po duket qe kete here per her te pare nje rrjet social qe po perhapet ne nje koh shum te vogel me nje popullaritet te larte , po behet fjale per rrjetin tashme qe ka filluar te behet me emer "Trenggo"


Pas nje dizajni te "bukur" e te sukses shem nga ana e perdorimit dhe vlersimit , trenggo mori hapat e pare ne fushen profesionale ku lancoi edhe applikacionin ne play store te ashtu quajtur "Trenggo"

Pas publikimit ne playstore trenggo u mor seriozisht nga nje numer i madh perdoruesish ku pas testimit te keti rrjeti social , anetaret filluan te perkrahin kete inciative nga djaloshi tetovar duke shperndare dhe ndihmuar ne menyr vullnetare trengon te arrije nje numer te madh perdoruesish !


Ju ftojme te gjitheve ti bashkoheni keti rrjeti social shqiptar qe per se pari here po vjen kaq profesional http://trenggo.com/


Shpresoj tju pelqeje dhe te kemi perkrahen tuaj , edhe ne mundemi te kemi diqka te veqant tonen PSE JO !
Emri:  trenggo1.jpg

Shikime: 1178

Madhėsia:  18.2 KB
Emri:  VyBsFvj.jpg

Shikime: 1164

Madhėsia:  10.1 KB
Emri:  11205513_487398211438504_3756857150931615043_n (1).jpg

Shikime: 1137

Madhėsia:  27.7 KB