Pershendetje!!!

Me duhej pak informacion se si mundet nje person te shkoj ne angli duke marr parasysh qe personi ne fjale, me dokumenta te rregullta mund te shkoje deri ne france.

Si kalohet nga franca ne angli ne menyre illegale?

sa para duhen?

ose me dokumenta italiane,si dhe ku?

mund

dhe cfare procedurash ndiqen?