Pershendetje Shqiptare dhe Shqiptare.

Ndeshja po afron dhe biletat jane te gjitha te shitura.

FSHF i shiti brenda nje dite pas vendimit te CAS dhe njekohesisht te gjitha biletat u shiten edhe ne faqen e federates Daneze.

Ne Angli ne jemi nje grup prej rreth 12 vetesh qe do te shkojme por vetem 4 bileta kemi gjetur deri tani dhe keto nga ana Daneze.

Ju lutem shkruani ne kete teme nese gjeni diku bileta per ndeshjen ose dhe nese kerkoni qe te mund te ndihmojme njeri tjetrin.

Faleminderit