Kompania KFC ka mbi 4600 restorante KFC ne Kine qe tregetojne pula te pjekura
patate te skuqura e produkte te tjera te ngjashme qe i gjen edhe ne MC Donalds.
Kohet e fundit 3 kompani kineze konkurente ne biznes me KFC-ne per te larguar klientet nga KFC-ja
futen ne rrjetet sociale dhe aty shpifin qe ne restorantet KFC shiten pula gjenetikisht te ,modifikuara.
Pula qe shitet atje ka 3 koka lol,6 krahe dhe 8 kembe.
KFC-ja akuzon 3 kompanite per shpifje dhe deme ne biznes dhe kerkon nga keto 3 kompani apologji(ndjese) publike
si dhe te paguajne nje dem prej 242 mije dollaresh.