Kshilli i Ministarve ka miratuar kt t mrkur shkarkimin nga detyra t 5 prefektve
n Qarqet Berat, Dibr, Gjirokastr, Kuks dhe Lezh, si dhe ka liruar nga detyra
zvendsministrin e Bujqsis, Jani Babi.
time.al