Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Pėr: Bixhozi BASTORJA SPORTIVE

Citim Postuar mė parė nga shkelzenni Lexo Postimin
    oooo injoranta ju a jeni ka luni qoke ketu a , hee ropt po Enveri pak jav ka ba qa u desht ncncncnc
    Burrit te panjoftun i bzahet ; "Or mik",kurse grues se panjoftun i thohet :" Oj fisnike",kurse Enverit i bzahet xhaxhi.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar SERAFIM DILO pėr postimin:

Aferim (16-04-2015)

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Burrit te panjoftun i bzahet ; "Or mik",kurse grues se panjoftun i thohet :" Oj fisnike",kurse Enverit i bzahet xhaxhi.
    Ne fakt, serithi ke te drejte - tashme me eshte bere e natyrshme te lexoj gjera te menēura nga ti, o inderuari Serafim Dilo....

Per sa i perket anetarit "Shkelzenni", une e fala per fyerjen qe na e beri. Do te beje mire sikur ta falje edhe ti.......
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Ne fakt, serithi ke te drejte - tashme me eshte bere e natyrshme te lexoj gjera te menēura nga ti, o inderuari Serafim Dilo....

Per sa i perket anetarit "Shkelzenni", une e fala per fyerjen qe na e beri. Do te beje mire sikur ta falje edhe ti.......
    Fjala me fyerje asht ajo qi shtin gergase,qe shtyen ase i ep rasé tjetrit per ta ba ndonji te keqe.
    Fjala me fyerje asht faj. Fjala mort s'ban. Goja s'leshon ne gjak. Fjala asht shtrige e shtriga n'gjak s'bie.
    Fjala me fyerje qi shkakton dame e te keqia,shnjerzon ate q'e e thote,por per damet pergjigjet ai qe e ban.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar SERAFIM DILO pėr postimin:

Aferim (16-04-2015)

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Po ja filloj me te dhenat e mia , jam 24 vjeqar i Martuar, jetoj ne Maqedoni, jam i punsuar ne nje kompani ku paga sillet 400 - 450, kam te perfunduar Fakultetin, njeri i qete , serioz .
    Por problemi eshte qe jam futur ne nje rruge pa fund ku nuk po mund te kthehem ne gjendje normale. 6 vite i ka qe luaj Bastore Sportive vetem ne wikende por kam luajtur por me shuma minimale 0.50 centi deri ne 2 eu, ku nuk e kam patur problem por kohet e fundit kam rreshqitur, kam harxhuar gati 2000 eu ne bastore, ku nuk po mund ta arrij ta njoh veten, e di qe nga bixhozi bastorja fitim sun del kurre por nuk e di qa me shtyen te luaj.
    Kam pauzuar disa here me muaj por prap luaj, dua qe te largohem nga kjo jete e piste, te jetoj njeri i qete i lumtur me familje.
    Tani me duhet te hyje kredi qe ti kompenzoje atu te holla sepse kan qene te destinuara per disa pune tjera . Nuk e di si te kthjellem tani me duhet 2 vite te punoj per kredit .
    As nuk po me punohet kur po e mendoj qe afer 700 dite te punoj vetem ti shlyej borgjet .

Besoj se mund te me ndihmoni me naj keshille ..
    Ne momentin qe njeriu i pranon vetes se tij qe ka nje hall (problem), gjysmen e problemit e ka te tejkaluar. Nganjehere duhet lexuar ne mes te rreshtave dhe pikerisht ate bera une - me keqardhje duhet te te them, qe ti, i nderuar, shoqerine e ke te atille (te prishur). Megjithese i martuar, ende vazhduake me te njejtin ritem te jetes - nuk paskeshe hequr dore nga disa zakone te kahershme (te beqarise).

Keshtu qe, une te keshilloj, qe;

1. te distancohesh nga shoqeria qe ti sot ke (perkohesisht) gjersa te marresh veten
    2. te heqesh dore nga egoizmi - tani nuk je ti por jeni ju (duhet te mendosh edhe per bashkeshorten tende per aq here sa shpenzon)
    3. rruge e pafund eshte ajo neper Univers, ndersa rruga e juaj ka i fillim dhe mbarim - po nuk more masa tani, neser do jesh shume vone (s'do humbasesh vetem lekun, por gjithashtu edhe njeriun qe vendosi te ndaje jeten e saj me ty)
    4. mos kerko nga njerezit te te japin, pos nga ALlahu Fuqiplote - kerkoji Atij gjithēka ke nevoje; bjeri ne sexhede ALlahut (nis Namazin) dhe lut Meshireplotin. Kujdes! Nuk do te thote ta lesh punen per shkuarje ne Xhami, por ndiq te dyja keto. Pra, puno dhe njekohesisht (paralel me) Namazin.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

7. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Aferim pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

SERAFIM DILO (16-04-2015),shkelzenni (17-04-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2004
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    11

Faleminderit per pergjigjje sidomos Afrimit, kerkoj falje per fyertjet, por e kerkuat edhe e gjetet, njeri kur te ket nje halle duhet te ndihmohet ose mos komento fare ...

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar shkelzenni pėr postimin:

Aferim (17-04-2015)

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

E thjesht bre nese do qe te besh para mos luj ma , per cdo loje qe nuk luan fiton aq para qe mendon te fusesh ne bastore ; )

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Lexuesi_ pėr postimin:

Aferim (17-04-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

ate Problem si personi ne fjale e kisha dhe e kam dhe une dhe shume miq te vjeter te forumit e dine
    nuk zgjidh gja tu lut allahut zotni aferim se u luta po ehe nuk dul gja
    miqte e mire me ndihmuan per tja dal me menyrat nga me te ndryshmet
    shqetesimi i hapesit te temes eshte shume i madh dhe do ishte bukur te ruhej pak dhe etika
    une e kuptoj shume mire dhe asht nje semundje qe vec me miq e kalon perndryshe te merr lumi
    shkelzenni mundesh me me shkru ne privat
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ate Problem si personi ne fjale e kisha dhe e kam dhe une dhe shume miq te vjeter te forumit e dine
    shqetesimi i hapesit te temes eshte shume i madh dhe do ishte bukur te ruhej pak dhe etika
    une e kuptoj shume mire dhe asht nje semundje qe vec me miq e kalon perndryshe te merr lumi
    Lexo serish komentin tim.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

oooo injoranta ju a jeni ka luni qoke ketu a , hee ropt po Enveri pak jav ka ba qa u desht ncncncnc
    Vendos ato qe mendon....
    Dhe FITON...mos pyet hajvaner!!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Ke filluar te falesh ne kishe???

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •