Aferim (16-04-2015)
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Fjala me fyerje asht ajo qi shtin gergase,qe shtyen ase i ep rasé tjetrit per ta ba ndonji te keqe.
Fjala me fyerje asht faj. Fjala mort s'ban. Goja s'leshon ne gjak. Fjala asht shtrige e shtriga n'gjak s'bie.
Fjala me fyerje qi shkakton dame e te keqia,shnjerzon ate q'e e thote,por per damet pergjigjet ai qe e ban.
Aferim (16-04-2015)
Ne momentin qe njeriu i pranon vetes se tij qe ka nje hall (problem), gjysmen e problemit e ka te tejkaluar. Nganjehere duhet lexuar ne mes te rreshtave dhe pikerisht ate bera une - me keqardhje duhet te te them, qe ti, i nderuar, shoqerine e ke te atille (te prishur). Megjithese i martuar, ende vazhduake me te njejtin ritem te jetes - nuk paskeshe hequr dore nga disa zakone te kahershme (te beqarise).
Keshtu qe, une te keshilloj, qe;
1. te distancohesh nga shoqeria qe ti sot ke (perkohesisht) gjersa te marresh veten
2. te heqesh dore nga egoizmi - tani nuk je ti por jeni ju (duhet te mendosh edhe per bashkeshorten tende per aq here sa shpenzon)
3. rruge e pafund eshte ajo neper Univers, ndersa rruga e juaj ka i fillim dhe mbarim - po nuk more masa tani, neser do jesh shume vone (s'do humbasesh vetem lekun, por gjithashtu edhe njeriun qe vendosi te ndaje jeten e saj me ty)
4. mos kerko nga njerezit te te japin, pos nga ALlahu Fuqiplote - kerkoji Atij gjithēka ke nevoje; bjeri ne sexhede ALlahut (nis Namazin) dhe lut Meshireplotin. Kujdes! Nuk do te thote ta lesh punen per shkuarje ne Xhami, por ndiq te dyja keto. Pra, puno dhe njekohesisht (paralel me) Namazin.
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
SERAFIM DILO (16-04-2015),shkelzenni (17-04-2015)
Faleminderit per pergjigjje sidomos Afrimit, kerkoj falje per fyertjet, por e kerkuat edhe e gjetet, njeri kur te ket nje halle duhet te ndihmohet ose mos komento fare ...
Aferim (17-04-2015)
E thjesht bre nese do qe te besh para mos luj ma , per cdo loje qe nuk luan fiton aq para qe mendon te fusesh ne bastore ; )
Aferim (17-04-2015)
ate Problem si personi ne fjale e kisha dhe e kam dhe une dhe shume miq te vjeter te forumit e dine
nuk zgjidh gja tu lut allahut zotni aferim se u luta po ehe nuk dul gja
miqte e mire me ndihmuan per tja dal me menyrat nga me te ndryshmet
shqetesimi i hapesit te temes eshte shume i madh dhe do ishte bukur te ruhej pak dhe etika
une e kuptoj shume mire dhe asht nje semundje qe vec me miq e kalon perndryshe te merr lumi
shkelzenni mundesh me me shkru ne privat
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt