Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2004
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    11

Bixhozi BASTORJA SPORTIVE

Po ja filloj me te dhenat e mia , jam 24 vjeqar i Martuar, jetoj ne Maqedoni, jam i punsuar ne nje kompani ku paga sillet 400 - 450, kam te perfunduar Fakultetin, njeri i qete , serioz .
    Por problemi eshte qe jam futur ne nje rruge pa fund ku nuk po mund te kthehem ne gjendje normale. 6 vite i ka qe luaj Bastore Sportive vetem ne wikende por kam luajtur por me shuma minimale 0.50 centi deri ne 2 eu, ku nuk e kam patur problem por kohet e fundit kam rreshqitur, kam harxhuar gati 2000 eu ne bastore, ku nuk po mund ta arrij ta njoh veten, e di qe nga bixhozi bastorja fitim sun del kurre por nuk e di qa me shtyen te luaj.
    Kam pauzuar disa here me muaj por prap luaj, dua qe te largohem nga kjo jete e piste, te jetoj njeri i qete i lumtur me familje.
    Tani me duhet te hyje kredi qe ti kompenzoje atu te holla sepse kan qene te destinuara per disa pune tjera . Nuk e di si te kthjellem tani me duhet 2 vite te punoj per kredit .
    As nuk po me punohet kur po e mendoj qe afer 700 dite te punoj vetem ti shlyej borgjet .

Besoj se mund te me ndihmoni me naj keshille ..

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Pėr: Bixhozi BASTORJA SPORTIVE

Tani qe u njohem me problemin tuaj, pergjigjen do e marresh se shpejti.

Fjalen po i kaloj Srafim Dilos...i shquar per zgjidhje te problemeve kesisoj.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar mė parė nga shkelzenni Lexo Postimin
    Po ja filloj me te dhenat e mia , jam 24 vjeqar i Martuar, jetoj ne Maqedoni, jam i punsuar ne nje kompani ku paga sillet 400 - 450, kam te perfunduar Fakultetin, njeri i qete , serioz .
    Por problemi eshte qe jam futur ne nje rruge pa fund ku nuk po mund te kthehem ne gjendje normale. 6 vite i ka qe luaj Bastore Sportive vetem ne wikende por kam luajtur por me shuma minimale 0.50 centi deri ne 2 eu, ku nuk e kam patur problem por kohet e fundit kam rreshqitur, kam harxhuar gati 2000 eu ne bastore, ku nuk po mund ta arrij ta njoh veten, e di qe nga bixhozi bastorja fitim sun del kurre por nuk e di qa me shtyen te luaj.
    Kam pauzuar disa here me muaj por prap luaj, dua qe te largohem nga kjo jete e piste, te jetoj njeri i qete i lumtur me familje.
    Tani me duhet te hyje kredi qe ti kompenzoje atu te holla sepse kan qene te destinuara per disa pune tjera . Nuk e di si te kthjellem tani me duhet 2 vite te punoj per kredit .
    As nuk po me punohet kur po e mendoj qe afer 700 dite te punoj vetem ti shlyej borgjet .

Besoj se mund te me ndihmoni me naj keshille ..
    Asgje nuk prihet si me thike ne kete bote, por duhet vullnet dhe pune
    une luaj skedina per gati mbi 15 vite, por kurre nuk kam arritur qe te luaj me djersen time ne kembet e tjetrit, por shkoj dhe shoh ndeshjen dhe mund te provoj shancin me 100 leke nese mund ti fitoj 20000 apo me teper leke, disa here kam fituar por kjo nuk me ka shtyre qe sapo I fitova ate skedine ti ve bast perseri me shume te madhe, por kam vashduar avazin tim, sigurisht dhe keshtu nuk mendoj qe dal I fituar, por jane 2 paketa cigare ne jave, nga qe nuk e pi,
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar par pėr postimin:

Aferim (16-04-2015)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Citim Postuar mė parė nga Aferim Lexo Postimin
    Tani qe u njohem me problemin tuaj, pergjigjen do e marresh se shpejti.

Fjalen po i kaloj Srafim Dilos...i shquar per zgjidhje te problemeve kesisoj.
    Nuk je ne orar zyrtar qe nuk ja jep pergjigjen pernjeher,apo je ne pushim kafeje ?

Eshte e lehte si zgjidhje:Te kapi nje femer e ta lej shtatzan,keshtu krijon nje problem me te madh per te harruar problemin tjeter. Dr.Adhamudhi.
    Me nje gur vret dy zogj: Edhe ketij ja zgjidh problemin,por ke dhe per te zgjidhur problemin e femres shtazan qe shpresojm te shkoj keq me vjerren.

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar SERAFIM DILO pėr postimin:

Aferim (16-04-2015)

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nuk je ne orar zyrtar qe nuk ja jep pergjigjen pernjeher,apo je ne pushim kafeje ?

Eshte e lehte si zgjidhjee kapi nje femer e ta lej shtatzan,keshtu krijon nje problem me te madh per te harruar problemin tjeter. Dr.Adhamudhi.
    Me nje gur vret dy zogj: Edhe ketij ja zgjidh problemin,por ke dhe per te zgjidhur problemin e femres shtazan qe shpresojm te shkoj keq me vjerren.
    Sikur e dija se ju do jepnit pergjigjen e duhur, i nderuar. Flm per mirekuptim.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Sikur e dija se ju do jepnit pergjigjen e duhur, i nderuar. Flm per mirekuptim.
    Nderimi asht njohja,me fjale e me vepra e nderes. "Kush nderon shoqin nderon veten,i ndershmi nderon"

Nderohet ne menyre te veēante i vjetri. Ketij ti leshohet vendi i pare ne ndeje e pritje.

Kur flet i vjetri me te rinjte do te veshtrojne me nderim e vemendja.

Te rinjte,ne kambe e me dore nen gace ua kallin ēibukun te vjeterve.

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nderimi asht njohja,me fjale e me vepra e nderes. "Kush nderon shoqin nderon veten,i ndershmi nderon"

Nderohet ne menyre te veēante i vjetri. Ketij ti leshohet vendi i pare ne ndeje e pritje.

Kur flet i vjetri me te rinjte do te veshtrojne me nderim e vemendja.

Te rinjte,ne kambe e me dore nen gace ua kallin ēibukun te vjeterve.
    Ke plotesisht te drejte. Nuk e dija kete. Faleminderit!

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Ke plotesisht te drejte. Nuk e dija kete. Faleminderit!
    Shoqi.

Shoqi asht ēdo pjestar i forumit. Shoqi asht "buk e krype".

Shoqi ka te drejte e detyre kunderjte shoqit : 1) Me kerkue e dhane ēdo ndihme ne nevoje te veēante e te perbashket,si baste,ndarje e bashkime dashnie etj etj. 2) Me nderue shoqishoqin mbende e jashte temave te forumit.3) Mos me iu randue as me fjale as me prozhmime tue e marre neper goje me dam.

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar SERAFIM DILO pėr postimin:

Aferim (16-04-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2004
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    11

oooo injoranta ju a jeni ka luni qoke ketu a , hee ropt po Enveri pak jav ka ba qa u desht ncncncnc

Anėtarėsuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar mė parė nga shkelzenni Lexo Postimin
    oooo injoranta ju a jeni ka luni qoke ketu a , hee ropt po Enveri pak jav ka ba qa u desht ncncncnc
    Tani ai qe ka shkruar keto fjale ne te vertete nuk je ti. Zakonisht, njeriu e humbas kontrollin dhe shkruan gjera qe ne fakt nuk do t'i shkruante perndryshe.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •