Ju duhet te vizatoni gjithe trekendeshin e madh dhe me pas ta prisni - jo te vizatoni secilen pjese veē e veē
Ju duhet te vizatoni gjithe trekendeshin e madh dhe me pas ta prisni - jo te vizatoni secilen pjese veē e veē
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Ate kam bere Aferim...Kam vizatuar nje trekendesh me dimensionet 13 x 5 (si ne figuren e siperme), pastaj ne te kam vizatu figurat sipas madhesise adekuate qe e plotesojne trekendeshin e madh...i kam pre nje nga nje, pastaj i kam vu si ne figuren poshte dhe me del nje katror i pa mbuluar
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
----------------------------
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Poet nigjom i gjo, ti m'pyete sot si me bo pare pa njers,
merri kater copa ari dhe radhiti aty ku zon vend ma shume.
Pastaj shkon tu i radhite ene ma shume, derisa t'bohen ma t'mdhaja.
Nashi nese arrin ta shtosh sasine e arit, ja jepem bregut e ja futem shqelma kalit.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Cka po shihni ne kete foto?
![]()
dy njerez nje femer nje mashkull te lyer te maskuar si kameleon
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Pse jo dy femra?
dallon qe ai poshte eshte mashkull qe nga krahu
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Sa me vie inat qe e ke mire hahhahahhaaa
Krijoni Kontakt