Hhiiihihi oj njerez te hallakat qe jeni juuuu me rafte pikpresja qe nuk nejta mrommEpo nje te mire e ka si pika mengjesit po ze rradhen Si me e lezecmja ktu jaaaa ktu jam ne rradh te pare kush te vi mrapa ju lutem
![]()
Hhiiihihi oj njerez te hallakat qe jeni juuuu me rafte pikpresja qe nuk nejta mrommEpo nje te mire e ka si pika mengjesit po ze rradhen Si me e lezecmja ktu jaaaa ktu jam ne rradh te pare kush te vi mrapa ju lutem
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Lule ma humbe menjen mo, nashi s'po di a me hape a mos me hape, apo me hike duke bertite.
Qiqja Buse, ku ishe mromm. Leje mbrapa nashi, thuaj cfare muzhike.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hot mron tu bo punet si nuk erdhet me me nimu ri dreq po rrishit si pianecat ktu tu bo muhabet e tu fol e tu nigju muzik ma keni thy zemren
Me vej muzik rumantikeeee
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Buse qiqja po ti hike, ku ta dinim cfare pune ishe duke bo.
Do me ta ferku zemren nashi, pasi qe tu paska thy?
Ja muzhika, e vuna pa e nigju kshu qe nuk marr noj pergjegjsi per kontentin.
pa merak se une skam me e nigju se skom bokse ne zyra :d
Ti rrofsh per mundimin e tu bofte zemraaaa me e madhe se e imja![]()
Buse qiqja, nashi me bokse apo pa bokse?
Amin Buse, po jo edhe aq e madhe se mos m'pelcet.![]()
HAhaahha tu thartofshin trut ti kaqol![]()
Hahahaha ēa mallkimi ben o zhotttt , hot o kaqol plluqi akoma skam pushu un ti qesh nga ajo qi mthe mrom .. Mjesi yjet e forumit!!! Busse amor ti sna the mrom qe te duhej ndihme miiiii se kishim mor autobuzin direkt ne te dy , plus ishte dhe isabelle mrom .
. Bashkimi ben fuqin kot nuk thone mwahhhhhhh. Hot cir tkam bo qi mthu duhet me ja fut vrapit si luli vocerr?
. Ps kenga mm se un vuna kufjet , ja more doren t qenit Dj loool.: D
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lulke : 18-02-2015 mė 05:40
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Ecmo mend per here tjeter thuaj moj po ce doja Hotin une aty une doja me bo punet e jo me i vo tritplin shpisVetem ty me bellen te doja te rregullonim carcafet e krevatit
![]()
Me humbi lezeti mua?
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt