Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522

[Perfunduar] Operacioni i Skoliozes

Pershendetje

Pata hap njo 2 here tem dhe kam ber pytje rreth skoliozes etj mbas un kam pas skoliozen dhe me eshte dashur te operona dhe disa antar me kan then mbasi ta perfundosh operimin eja dhe na trego se si ka shkuar operimi.

13 dit me par me daten 26.01.2015 jam operuar ne spitalin ushtarak te beogradit WMA nga skolioza,operacioni ka zgjat 6 or dhe ka qen i suksesshem
    Para se te futem ne operim kurrizi im ka qen rreth 40 shkalle i lakuar,tani e kam ne 0 grad dhe kam 2 shipka te titaniumit ne shpind dhe 16 si lloj sharafa ne te,qdo dit po riokuperohem mire e me mire dhe po ndihem mire,ditet e para kam pas dhimt te medha por tani me mire.
    po i postoj disa foto te operimit dhe fotografimin e rezonances para dhe pas operimit Emri:  10962189_10205988170812595_482380618_n.jpg

Shikime: 3190

Madhėsia:  31.6 KB Emri:  10966945_10205988166132478_1155939698_n.jpg

Shikime: 3899

Madhėsia:  21.0 KBEmri:  10967876_10205988165252456_1780324499_n.jpg

Shikime: 3248

Madhėsia:  19.4 KB

Kaloni mir

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: [Perfunduar] Operacioni i Skoliozes

te shkuara
    cfare deformimi dhe cfare suksesi, shume pune e bukur
    mbaje drejt kurrizin dhe sherim te shpejte
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

do ishte mr mire te ndiqje kura natyrale sesa te fusje hekura ne kollone, gjithesi te uroj shendet

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    do ishte mr mire te ndiqje kura natyrale sesa te fusje hekura ne kollone, gjithesi te uroj shendet
    Pse flet kot kur nuk merr vesh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Pse flet kot kur nuk merr vesh
    edhe ti kot flet ,skolioza eshte plotesisht e sherushme eshte deformim i shtylles kurrizore ,operacioni edhte rruga e shkurter,por nuk eshte zgjidhja e vetme

Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

edhe ti kot flet ,skolioza eshte plotesisht e sherushme eshte deformim i shtylles kurrizore ,operacioni edhte rruga e shkurter,por nuk eshte zgjidhja e vetme
    kush jane rruget e tjera sipas teje, meqe i ditke te gjitha

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

te kaluara.Inshalla sherohesh sa me pare.
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    kush jane rruget e tjera sipas teje, meqe i ditke te gjitha
    ketu ne it te japin nje si pune kallepi dhe duhet ta vendosesh deri sa te drejtohesh duhet edhe te besh sport, ne raste shume te renda te fusin thiken , ndersa persa i perket sherimit natyral une kam pare vete qe persona te tille qe jane te prekur me kete deformin dhe jane sheruar duke bere ushtrime joga apostafat per shktyllen kurrizore dhe duke ndryshuar edhe menyren e jeteses, ka edhe metoda te tjera qe nuk jane objekt diskutimi ketu sepse hyjne ne sferen e misticizmit keto metoda nuk gjinden ne libra ,ne lidhje me kete argumentin e fundit mistik Profeti Muhmed ka thene : te gjitha semundjet jane te sherushme pervec pleqerise

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

ketu ne it te japin nje si pune kallepi dhe duhet ta vendosesh deri sa te drejtohesh duhet edhe te besh sport, ne raste shume te renda te fusin thiken , ndersa persa i perket sherimit natyral une kam pare vete qe persona te tille qe jane te prekur me kete deformin dhe jane sheruar duke bere ushtrime joga apostafat per shktyllen kurrizore dhe duke ndryshuar edhe menyren e jeteses, ka edhe metoda te tjera qe nuk jane objekt diskutimi ketu sepse hyjne ne sferen e misticizmit keto metoda nuk gjinden ne libra ,ne lidhje me kete argumentin e fundit mistik Profeti Muhmed ka thene : te gjitha semundjet jane te sherushme pervec pleqerise
    ketu ne itali ne ate grade qe e kishte shtyllen kurrizore hapesi i temes te operojne, ndaj mire do ishte te mos benit nderhyrje te kota kur nuk jeni te fushes.

te shkuara GjeNcHe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ketu ne itali ne ate grade qe e kishte shtyllen kurrizore hapesi i temes te operojne, ndaj mire do ishte te mos benit nderhyrje te kota kur nuk jeni te fushes.

te shkuara GjeNcHe.
    nuk jam kunder thikes ,por vetem ne rast se je e/i sigurt qe i ke ezauruar te gjitha menyrat per te drejtuar shtyllen dhe jo vetem shtyllen por edhe trurin sepse ky i fundit eshte shkaku i vertete i semundjes

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •