Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: [Perfunduar] Operacioni i Skoliozes

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    ketu ne it te japin nje si pune kallepi dhe duhet ta vendosesh deri sa te drejtohesh duhet edhe te besh sport, ne raste shume te renda te fusin thiken , ndersa persa i perket sherimit natyral une kam pare vete qe persona te tille qe jane te prekur me kete deformin dhe jane sheruar duke bere ushtrime joga apostafat per shktyllen kurrizore dhe duke ndryshuar edhe menyren e jeteses, ka edhe metoda te tjera qe nuk jane objekt diskutimi ketu sepse hyjne ne sferen e misticizmit keto metoda nuk gjinden ne libra ,ne lidhje me kete argumentin e fundit mistik Profeti Muhmed ka thene : te gjitha semundjet jane te sherushme pervec pleqerise
    epo ka edhe semundje qe nuk sherohen vetem me lutje
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    epo ka edhe semundje qe nuk sherohen vetem me lutje
    lutja(kur eshte e sinqerte dhe del nga shpirti) nuk ben asgje tjeter pervecse te aktivizon koshencen tende individuale e cila mbasi aktivizohet fillon dhe lidhet me koshencen supreme makrokozmike dhe aty gjen edhe zgjidhjet jo vetem per semundjet por edhe per cdo problem tjeter ne jete

(mos na e devijo temen)

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522

Faleminderit shum nga ju

ATMAN un per 2 vite rresht kam provuar qdo menyre te mundshme per ta evituar kete problem qe te mos futem ne operim, kam provuar terapi fizikale (ushtrime) 3 her ne dite,kam provuar joga,kam ber not,sport si basketboll etj
    por kur shkova per kontroll dhe me futen ta bej nje fotografim me kishte shkuar plus 15 shkalle me shume,sikur te isha 11-12 deri 14-15 kishte pas mundesi te me rregullohet por un 20 vjeqar dhe sesht e leht te besh ndryshime ne trup.
    dhe kur boshti me shkoj ne 40 shkall at her zgjidhja e vetme eshte operimi sepse sa me shum qe e len aq me shum behet deforimi gjithesesi faleminderit nga ana jote

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

tani eshte vone te diskutojme sepse thika e ka bere punen e vet,uroj te mos shkosh me ne thika te huaja dhe aq me pak kur jan te serbit, te kaluara

i/e regjistruar Maska e argjenddre
    Anėtarėsuar
    19-12-2008
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    522

Edhe pse jan serb dhe ne si kosovar kemi urrejtje ndaj tyre por per mjeksi jan 10000 hapa larg nesh,dhe per kete jau japim doren.
    faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2014
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    178

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    ketu ne it te japin nje si pune kallepi dhe duhet ta vendosesh deri sa te drejtohesh duhet edhe te besh sport, ne raste shume te renda te fusin thiken , ndersa persa i perket sherimit natyral une kam pare vete qe persona te tille qe jane te prekur me kete deformin dhe jane sheruar duke bere ushtrime joga apostafat per shktyllen kurrizore dhe duke ndryshuar edhe menyren e jeteses, ka edhe metoda te tjera qe nuk jane objekt diskutimi ketu sepse hyjne ne sferen e misticizmit keto metoda nuk gjinden ne libra ,ne lidhje me kete argumentin e fundit mistik Profeti Muhmed ka thene : te gjitha semundjet jane te sherushme pervec pleqerise
    pajtohem me ty Atman, njejte mendoj edhe une,por ceshtja eshte se Njeriu duhet te dije cilin ilaq ta perdor cilin kombinim dhe ne cilen sasi.]
    Sepse cdo gje e kemi ne natyre ,kete na ka fale Zoti ceshtja eshte vetem te hulumtohet, e ne raste speciale ku gjerat jane me rrezik shyqyr qe kemi edhe mjek.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2014
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    178

Qofte e kaluar Gjenche te uroj sherim te shpejte.
    E shkuar e harruar nga ne thone

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2015
    Postime
    23

Pershendetje, se pari te uroj te shkuara per operacionin e bere se dyti nese kishte mundesi dikush te me informonte sadopak mbi keto ushtrimet joga, si behen, apo ndonje faqe interneti ku mund ti gjej, se dhe nje kusheri i imi ka problem te tille, pra skolioze, por ai kur ka ber grafi, shtylla kurrizore i ka dale drejt, por ka problem daljen e shpatullave nga mbrapa, pra dalja e dy cepave te shpatullave ne shpine,

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •