Pershendetje.

Kompania ne te cilen punoj perdor nje software per SEO dhe duke qene se ben shume trafik apo edhe SPAM,
kerkohet qe te ndertohet nje Proxy Server lokalisht per fshehjen e IP dhe daljen online me nje IP tjeter.

Eshte e mundur qe nese perdor IP e albtelecomit dhe nderton nje Web Proxy ne nje Server lokalisht,
te kesh mundesi te dalesh online me nje IP tjeter, ne menyre qe IP e albtelecomit te te mos behet ban?

Ju faleminderit!