Se pari uroj stafin e forumit shqiptar qe na mundeson te kemi nje dritare komunikimi ,suksese .Jetoj ne berlin ,dhe ketu po sdite gjuhe je imbaruar,nje nga keta te mbaruarit jam dhe une .Tashme pergjegjesite emija jane me te medha sepse tashme jam baba me nje vajze tre muajshe .E kam shum te veshtire te gjej pune elektricist tek shtetasit gjerman sepse sdi gjuhe .U bej thirje shqiptarve te berlinit me sa kane mundesi te me njoftojne per ndonje vend pune ,kam pervoje 9vjecare si elektricist .Faleminderit