a thua per mua....flm shume.....
Besoj ne vlerat njerzore,sepse ashtu si cdo revolucion nisem nga vetja.Po! Une jam kultivues i ndjenjes se paster i dashurise,enderrave,buzeqeshjes me sy.......
a thua per mua....flm shume.....
Besoj ne vlerat njerzore,sepse ashtu si cdo revolucion nisem nga vetja.Po! Une jam kultivues i ndjenjes se paster i dashurise,enderrave,buzeqeshjes me sy.......
Sa u lodha sot.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Mendimi im te marr makinen te shkoj te my love right now
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ec se kam gjithė ditėn qe tė pres : p
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Dua te behem komedian!Mendim momentgjate
Lexojeni kete dhe me thoni nqs ju pelqen:P
Kam nje vajze, ajo eshte 5 vjec dhe sot po e mesoja si te lidhe kepucet.
Ajo me thoshte vazhdimisht: Babi nuk mundem. Babi nuk mundem!!
Une qe i pergjigjem: Sa here te kam thene, mos i thuaj me ato fjale... Une nuk jam babai yt!
She's the morphine queen of my vaccine.
Ma nxin jeten kto kinezt
Ngelshin atje ku kan vajtur jahrebi![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Duhet ti lexoj keto 20 fq perpara se te fle...![]()
'Who is John Galt?'To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand
Tani do iki se do shikoj ne film te bukur ne tv... duke u ulur tek kolltuku im i preferuar...
'Who is John Galt?'To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand
Te gjith kemi enderra qe castet tona i shenderrojn ne perjetesi nga iluzionet,dhe kur kthehemi me shpirtin tek trupi deshperohemi.Qellimi eshte qe kur te kthehemi me shpirtin tek trupi te motivohemi me shume per ti arritur,per ti realizuar deshirat dhe enderrat ne menyre qe te gjejm paqe.E di do dal serish dicka tjeter per tu dashur,per tu plotesuar.E till eshte jete,perpjekje per tu realizuar....shpirterisht!
Qekur linda femjet kemi pase nje ritem te pandryshueshem duke perjashtu pushimet. Kafjalli ne kohe te caktuar, ndonje termin mes kafjallit e drekes , dreka ne kohe te caktuar, femijet nje ore gjume pas drekes ndersa une kryeja nderkohe ndonje pune shpie, aktivitet mes drekes e darkes, darke ne 6 ne dimer ose me se largu shtate veres dhe pastaj gjume per femijet (8 ne dimer e 8 e gjysme eventualisht 9 ne vere). Gjithnje kshtu per te mos e prishur asnjehere terezine e femijeve.
Nga java tjeter do te ndryshoje gjithēka. Kam nje lloj plani ne koke por ēeshtja eshte ne do te funksionoje. A do t'ia dale valle?! Kam frike per here te pare ne jeten time.
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt