Me cfare mendje vete e blen siguracion per makinen, kur e di shume mire qe ajo nuk do te mbuloje asnje dem te makines? Mos e bli. Eshte e drejta jote si qytetar qe te mos u bindesh ligjeve budallacka te nxjerra nga njerez budallenj. Eshte me mire te paguash gjoben policit, se sa te paguash siguracionin e makines qe nuk mbulon asgje. Me vendimet e veta Qeveria, sapo te vodhi ty nga xhepi 100,000 e kusur leke te vjetra, e ia futi ne xhep miqve te tyre qe drejtojne kompanite e sigurimeve te makinave.
Dhe duke share nuk zgjidh asgje mbi kete problem per jeten tende. Por dil e protesto ti e gjithe ata qytetare te atij vendi qe po ju detyrojne te paguani 3fish me shume ne siguracion makine dhe nuk ju mbulon asgje. Merrini makinat dhe bllokoni rruget e Tirane e bjerini borive pa pushim para Kryeministrise e para Kuvendit, qe te degjojne budallenjte qe keni zgjedhur me vote t'iu qeverisin.
Albo
morpo nje ish kolegja ime ishte ne New York dhe me thoshte qe nuk mund te guidoje fare me makine aty, kurse nje shishe e vogel me uje kushtonte qimet e kokes rreth 4-5€....
p.s. ishte mesuar me makine dhe kishte vdekur nga dhimbjet nga kembet, sic me tha i ishin fryre naaaaaaa....
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
babai im me ka thene nje here: mos fol me dhiaret! kur ne krye jane dhiaret une nuk mund te pretendoj te harxhoj edhe baterine e makines qe me kushtoi para ca ditesh 120.000L. nuk ka me qytetare dhe qyteterim ne shqiperi, harroje, jane ngritur me mijera here, por c'mund te presesh nga nje "shtet" me drogaxhinj....te ndershmit jane shume te pakte tani dhe veshtire te fitosh luften me muzike (bori)...i vetmi qe po proteston ka ngelur Saliu, por kur nuk po fiton me edhe ai si mund te fitojne te varferit???!!!
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Gjithsej 30.000 lekė janė pak a shumė
dmth rroga e dy muajve punė tė njė rrobaqepsje ( Sipas rrogave qė la Saliu nė 8 vitet e tija )
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Ne Manhattan ka shume trafik, eshte pak veshtire te levizesh gjate mengjesit dhe oreve kur dalin njerezit nga puna. Po ka trena gjithandej nese nuk duron dot trafikun. Ose biciklete
Uji 4-5€? Kam idene se ketu jane me te lira cmimet se ne Europe, sidomos ushqimet. Mbase ka ble ndonje uje allasojsh.
Me 4$- $5 ketu ku jam une ble gjithe arken me bidona uji. Nuk ka shishe uji te vogel $5. E shumta me e shtrenjta mund te veje ke $2 ne varesi te madhesise se bidonit. Ne restorante pastaj mund ti gjesh pak me shtrenjte se ne dyqane.
Feelings change - memories don't.
Cja keput katundit ndonjehere ti o shoku,ja fut si kau peles !
Rri paguaji gjoben policit dhe ha nje qerre me shkaterrim nervash sepse nuk do te besh siguracion.
Pjesa me e madhe e kompanive te sigurimit jane jo korrekte,une nuk kam ndermend te bej rreklame ketu,po une me nje kompani kur bera vet aksident,e kisha kasko,e rregulloi siguracioni makinen (1 mln e kusur dem) ne nje servis te rene dakord midis dy paleve.
Nderkohe qe llogjika qe ndjek ti Albo eshte kot,se siguracioni eshte gjeja e fundit per te cilen duhet te protestojne qytetaret lol,po te fillojne te gjitha me protesta,do rrinin 24 ore para kuvendit dhe kryeministrise
P.S Tendencat qe cdo "deshtim/keqfunksionim" te nje mekanizmi te shtetit (apo privatit) ndaj qytetarit ta krahasoni me USA dhe Europen jane totalisht boshe.
Nuk e kuptoj si mund te krahasosh shumen qe paguan per te siguruar nje mjet ne Shqiperi,me USA apo Europe kur cdo gje ndryshon me themel,duke filluar qe nga menyra se si i paguan ato lek.Lereni Shqiperine ne Shqiperi,ne USA ka tjeter standard.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 16-07-2014 mė 21:19
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt