Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Sigurimi i detyrueshem i makines

Sapo pagova 16.000 lek (te reja!) per nje cope makine 1.4 benzine te 2003.
    Vitin e shkuar pagova 5.000 lek.
    Jam i bindur qe kompania e sigurimeve nuk paguan ASNJE dem per aksidentet e mundeshme.
    Edhe nje here jam totalisht i zhgenjyer qe kam lindur e jetoj ne albani. Me keto rroga qe kemi nuk perballohet jetesa !!!
    Kam filluar qe nga familjaret e pushtetareve e kam mberritur te komshinjte e te afermit.
    Nuk kam lene gje pa i share!!!
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Pėr: Sigurimi i detyrueshem i makines

po taksat 55.000L??? po kolaudimi plus 10000L qe do i lesh tek sedilja???? po ata qe paguajne 10000L me teper (160.000L)? Ju befshin ne gryke Rilindasve hajdute...

p.s. po kur ke dy makina?????
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-07-2014
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    25

Mirė qė e kishe refuzuar komisioni i ekonomisė shtimin e edy taksave tė reja, se Cani dhe Rama, si gjysmė budallenj qė janė, do t'ua ēonin dhe kanė ndėrmend t'ua ēojnė taksat nė nivelin 99%.

Te them te drejten s'me duket dhe aq i larte i krahasuar me cmimet qe paguajme ne New York per sigurimin e makines. Ketu shkon rreth $2000 ne vit. Nese nuk mbulon asgje pastaj siguracioni, atehere esht muhabet tjeter.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Asnje gje nuk mbulon. Vete punonjesit e kompanive thone qe mere ta kesh se te gjobit policia.
    As kur ishte 5.000 lek nuk mbulonte gje (dhe eshte qesharake te pretendosh te te paguhet demi) por te pakten ishte e perballueshme si vlere lekesh.
    Cdo gje eshte relative...

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Asnje gje nuk mbulon. Vete punonjesit e kompanive thone qe mere ta kesh se te gjobit policia.
    As kur ishte 5.000 lek nuk mbulonte gje (dhe eshte qesharake te pretendosh te te paguhet demi) por te pakten ishte e perballueshme si vlere lekesh.
    Kontrate e gje ka kur ben pagesen? Te japin ndonje liste se ca sigurohet? Apo hic?

Po arsyeja per rritjen 3 fish?

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Te them te drejten s'me duket dhe aq i larte i krahasuar me cmimet qe paguajme ne New York per sigurimin e makines. Ketu shkon rreth $2000 ne vit. Nese nuk mbulon asgje pastaj siguracioni, atehere esht muhabet tjeter.
    Sic ke nofken ke bere dhe krahasimin!
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Sapo pagova 16.000 lek (te reja!) per nje cope makine 1.4 benzine te 2003.
    Vitin e shkuar pagova 5.000 lek.
    Jam i bindur qe kompania e sigurimeve nuk paguan ASNJE dem per aksidentet e mundeshme.
    Edhe nje here jam totalisht i zhgenjyer qe kam lindur e jetoj ne albani. Me keto rroga qe kemi nuk perballohet jetesa !!!
    Kam filluar qe nga familjaret e pushtetareve e kam mberritur te komshinjte e te afermit.
    Nuk kam lene gje pa i share!!!
    ti rilinde sot

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 15-07-2014 mė 12:54
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Shtrenjte eshte.
    Vertet neketej e kemi shtrenjte por varet ne baze te mbulimit qe ke, dhe te rekordit qe ke. Po e pat mbulim full dhe gjera te tjera te perfshira, meshume paguan. Po ashtu po pate gjoba, aksidente me shume paguan dhe te shtohet sa here merr gjob.
    Po andej ne Shqiperi i llogaritin gjobat, aksidentet ne siguracion?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

jashte shqiperise siguracionet varen nga cilindrata e makines dhe te thuash qe paguaj 1000€ apo 2000€ nuk eshte e sakte. ne Shqiperi rruget jane cope e therime, nuk gjen nje grusht asfalti, madje ne qender te qytetit. ne fund varet edhe nga vjetersia qe do te thote se cfare klasi je gje qe paguan me pak se te tjeret nese ke zoteruar per shume vjet te njejten makine...

p.s. ja vlen te paguash 10000L cdo here qe te ndalon polici se ne fund te vitit i ben shoke te gjithe policat rrugore dhe nuk arrin sa sigurimi. dhe po u "plase" m ndonje i ndan fifti-fifti. me ka marre malli kur ecja me 160-170 normalisht...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •