Kompania Rela Visualz me qender ne Washington ka hapur shkollat per mesimin e Anglishtes Te Profi Qaza, te matematikes EDUmatematike.com, te kodimit Unejamkoder.com dhe ne shtator fillon Universiteti i pare online per mesimin e kodimit (programimimit), ku ndahen 400 bursa per student.
Primare per tu kyqur ne kete universitet duhet kalohen testet e naglishtes matematikes dhe kodimit andaj ejani dhe regjistrohuni mesoni nga njerez te medhejne qe ndertuan microsoft, EASports etj.

Per me teper vizitoni Washington Education in Kosovo www.wekonline.com