Mua le qe s'me hapen shume website nga comp i punes por dhe interneti ne cel eshte shume i ngadalte. Tani kam hyre nga cel.
Mua le qe s'me hapen shume website nga comp i punes por dhe interneti ne cel eshte shume i ngadalte. Tani kam hyre nga cel.
Feelings change - memories don't.
Po dhe mua pothuajse fare,sic e thash....pastaj edhe ky forumi qe me hapet,jo te gjitha temat hapen...Me aq sa i pyta disa puntor tjere te cilet kishin me shume qasje me than se duhet bere nje kerkes IT.... Po nuk e kam ne plan te beje nje kerkes te till dhe une....nese ka ndonje mundesi keshtu ok,nese ska,shendosh me qene :-D
Faleminderit Wordless !
Ja "punetoret" e medhenj. Kerkojne mentre si te hapin FB e YouTube thu ti se i pagojne me ndejt ne FB. Ik re popull punoni se sleviz FB NGA vendi edhe po e hapet mbas Pune.![]()
Po ndihmojeni. Sikur c'pune do humbasi ai, nje operator do humbasin. lol. Se vallaji te kesh nje nice job e te rrezikosh per Surratbukun, une kam nje fjale tjeter per keta tipat? A ta them? Lol. Speaking of surratbuku , ka nja 3 dite kam nja 3 tipe aty qe dhe ne hale kur shkojne I bejne foto vetes. Po nje surrat eshte prape se prape po they don't get it. Un-fucking-believable !!! Pardon my French.por eshte bere epidemike. Cfare po ndodh me njerezit ? Kaq unhappy, lonely, dhe attention duan
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Provoje nje here dhe kete menyren e thjeshte. www.www.facebook.com & www.www.youtube.com.
Nje here ka funksionuar tek une.
Flasim per kohen e lire. Ja per momentin ska njerez. Pastaj Facebook eshte dhe njefare menyre mjet pune. Jo vetem me pa foto apo me chatu por ka dhe gjera te dobishme pervec Chatting apo Like, comment.
Nga citimi jot thua se Surratbuku eshte ipadobishem per ty. Por nga ana tjeter na del qe pervec se hyn ne facebook i ben dhe refresh home page per te pare apo kuriozituar se cfare foto kane hedhur friendsat e tuhahaha ne Facebook ke te aferm qe jetojne jashte, mund te sherbeje si mjet pune per dicka, jo vetem per te pare se si dalin njerezit ne foto dhe vendet ku fotopozicionohen :P
Krijoni Kontakt