Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Ardijan Reka
    Anėtarėsuar
    14-12-2012
    Vendndodhja
    Romė, Itali
    Postime
    14

Nuk ndjeni nevoj per kualitet me te larte te Muzikes Shqiptare?

Miredita te gjitheve

Une po vua shtroj pyetjen: "A nuk ndjeni nevoj per nje kualitet me te lart te regjistrimit muzikor e kengeve shqiptare?"
    Une jam nje adhurues i muzikes, dhe shpesh here kam nevoj te degjoj muzik me format CD, ose FLAC ne PC per te pasur te gjitha informacionet muzikore te kenges, por kam verejt se ne skenen shqiptare kemi nje dobesi te madhe ne ket aspekt. Shume here CD e kengetareve jane te kualitetit te dobet, me regjistrime qe nuk dhurojn kengetarit at meriten qe i takon!
    A dini ndonje CD te regjistruar mjaft mire qe te shijoet edhe ne aparatet me te mire muzikore?
    "Janė mbinjeriu i Niēes, kėta shqiptarė primitivė, diēka mes mbretėrve dhe tigrave"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Pėr: Nuk ndjeni nevoj per kualitet me te larte te Muzikes Shqiptare?

Ne fakt une ndjej nevojen e egzistences se muzikes origjinale dhe te bukur shqiptare, pastaj flasim per cilesine audio.

i/e regjistruar Maska e Ardijan Reka
    Anėtarėsuar
    14-12-2012
    Vendndodhja
    Romė, Itali
    Postime
    14

Pėr: Nuk ndjeni nevoj per kualitet me te larte te Muzikes Shqiptare?

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ne fakt une ndjej nevojen e egzistences se muzikes origjinale dhe te bukur shqiptare, pastaj flasim per cilesine audio.
    E vertete eshte edhe ki aspekt! Po cilet artista i cileson ti si me te pershtatur per muzike origjinale shqiptare??
    "Janė mbinjeriu i Niēes, kėta shqiptarė primitivė, diēka mes mbretėrve dhe tigrave"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •