pershendetje!
Jam nga Tirana dhe jetoj ne Tirane,doja te pyesja cilat jane menyrat qe te paisesh me dokumenta per te jetuar ne Belgjike,Hollande,Zvicer,Norvergji apo Suedi?
Cfare menyrash ka?
Ju faleminderit