Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Pėr: A duhet ta operoj djalin pėr streptokoke ?

une cunat i operova nga mishi i huaj ne hunde.bajamet i kane te zmadhuara, por nuk u semuren shpesh, keshtu qe ata nuk i preken.
    por ne rast se semuren shpesh, nga eksperienca e familjareve te mije, eshte me mire kur i heq, pasi ineksionet e shpeshta te tyre kaloj e edhe ne organet e tjera. im shoq,ime moter, nipi ,mbesa i kane heq rreth 6 vjec.nuk priste puna te rriteshin se me shume ishin e semure.
    Ja ku jane, si kokra e molles,plus qe nipi dhe mbesa nje te hequr bajamet morren sh zhvillim dhe filluan te kene oreks more, se ishin skilipeca.
    NGa pervoja ime, shpesh jam semure nga bajamet e vogel por nuk me operuan kurre, por ama edhe gjithe jeten femije jo me imunitet te larte kam qene. EDhe kaq sa jam, sben vaki mos me kapin griperat 2-3 herre brenda vitit.

une votoj per operim

te shkuara
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Ē'euro mė thua ? Unė nuk jam as Lek e jo mė njė valutė kaq me vlera si euro ! Megjithatė faleminderit pėr vlersimin vėlla !

ps

Vėndosa ta operoj se mė janė vėn nė shpin tė gjithė qė ta operoj. Zoti e bėftė mirė..!
    Zoti e befte mire me t'vertete!

Para 6 vitesh kam pas te bej me disa mjeke ne Tirane.
    Shume prej tyre me t'vertete qe jane per tu var ne shesh....,
    Por ka edhe nga ato qe e meritojne titullin mjek, me t'vertete.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Bajamet nuk duhet tė hiqen nė asnjė mėnyrė pikė. Bajamet janė truprojat qė na tregojnė se nė trup ka njė infeksion pikė. Po i hoqėm eliminojmė njė mundėsi qė ka organizmi ynė pėr tė na treguar se nė organizėm ka njė infeksion. Pse skuqen apo qelbėzohen bajamet nuk ėshtė pėr faj tė bajamave por pėr faj tė infeksionit nė njė pjesė tjetėr tė trupit pikė. Edhe po hoqe bajamet nuk do eliminosh vatrėn e infeksionit se bajamet nuk prodhojnė streptokok. Krijuesi apo natyra nuk ka vėnė asgjė tė tepėrt tek ne. Kur linfonodat janė nė bark do tė thotė se vatra e infeksionit ėshtė aty rreth dhe jo nė bajame se do fryheshin linfonodat e grykės. Por spitalet nė Tiranė din vetėm thikėn se ajo jep mė shumė fitim. Unė dyshoj tek zorra e trashė. Si del jashtė fėmia kaps bark apo normal. I ke bėrė analiza pėr parazit ? I dhėmb barku apo i dhėmb stomaku? Kur i dhėmb menjėherė pas buke apo pak ora pas buke?
    Si ushqehet fėmia ēfar i jep pėr tė ngrėnė ? dhe pėr tė pirė?. Mos ja hiq djalit bajamet se nuk do zgjidhėsh azgjė. Dyshoj pėr zorrė poroze (Leaky gut) nga ku vjen edhe bakteri pikė.
    U bėnė bajamet, veshkat, apandesiti, tėmthi,testikujt gjokset,etj sikur janė karamele, njėsoj si doktor adhamudhi tė dhėmbi hiqe. Jo ore jo se nuk ėshtė mjeksi kjo, kjo ėshtė hajdutllik me shėndetin e tjetrit.
    Mė ka gėrryer gjithnjė pėrgjigja juaj se mos ke tė drejtė doktor, dhe ja pas 4 vjetėsh qė kemi diskutuar dhe pasi qė i kam hequr bajamet djalit, atij i'u rishfaq infeksioni nė fyt. Ai tashmė nuk ka bajame por ka infeksion tė theksuar nė fyt. Mjekja mė dha pėrsėri antibiotikė Betamox pėr tė luftuar infeksionin tė cilin aje e quan Faringit. Jam I dėshpėruar dhe thuajse I dorėzuar. Nuk di mė ē'tė bėj.
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

heqja e bajameve nuk don te thot se ai person nuk do te ket me infekcion te fytit,por shpeshtesia e pezmatimeve do te ulet dukshem.si dhe efektet negative qe ka shkaktuar perzmatimi i bajamve ne organizem ulen dukshem.
    ate cka ka postuar dardjan eshte gabim mos te te mbetet merak.
    Ka 10 rregulla strikte qe shoqata boterore e ORL i ka ven kur duhet dhe kur nuk duhet te hiqen bajamet.
    Sigurisht se dr nuk eshte bazuar vetem ne ASTO se do ishte gabim profesional,por edhe ne shum faktor tjer.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar teta pėr postimin:

Wordless (04-09-2017)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2018
    Postime
    2

Nuk e di se ku jeton ne Shqipėri apo jashte saj.
    Cfarė ka ndodhur ka ndodhur nuk ke kthim pas mė....
    Femija im ka qėnė me Streptokok dhe analiza ku nuk ju bėnė deri tek laboratoret mė tė fundit.
    Lloj lloj rezultatesh,ide mjekesh,jo OPERACION ME ULTRA TINGUJ,JO HIQI BAJAMET......dhe nuk ja hoqėm.
    Zgjidhja.....Mjekėsia Alternative!!!
    Te gjitha teorite qe streptokoku nuk largohet jane genjeshtra,budallallėqe shqiptarėsh pėr tu treguar kush e kush me i zgjuar nderthurur me mashtrime mjekėsh.....
    Antibiotiket janė ANTI JETĖ....
    Kura ėshtė e thjeshte vetem me qumesht blete lule balsami,propolis,caj shtogu dhe nje caj tjeter se nuk mė kujtohet.
    Nqs jeton ne Shqipėri shko tek dyqani i cajrave popullore me dok.Ylli Merja.
    Duhet pak kujdes me nderthurjen e cajrave dhe ilaceve popullore per arsye qe te japi efektin maksimal.
    NQS do te tregoj cfare i eshte perdorur sasia koha etj.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •