Pershendetje per te gjithe shqiptaret qe jetojne ne Itali.

Njoftim per shqiptaret qe jetojne dhe/ose studiojne perkatesisht ne Rome te Italise.

Te Premten me date 15 Nentor dhe te Shtunen me 16 Nentor do te mbahet nje turne internacional per studente. Evenimenti sportiv do te jete per sporte te ndryshme.

Nese jeni te interesuar te luani futboll te vogel (kalceto) dhe jeni te gatshem te merrni pjese, kemi nje ekip nga Kosova i cili vjen per t'a perfaqesuar Universitetin e Prishtines. Jeni te ftuar te vini si lojtare dhe do te kete vend vetem per edhe 1 lojtare, prandaj mos hezitoni dhe na kontaktoni qe te ju tregojme per me shume, ku duhet te vini per te luajtur etj.

Per te gjitha informatat, kontaktoni ketu: arjannit@gmail.com

Ju falemnderit.

Me respekt,

Arjanit Gashi