Shiko n kt video-klip dhe shko prpara deri n 02:09 aty ku bhet zgjedhja e "heroit" dhe shiko prshkrimin e kategorive (clasess).

A mos din ndokush se a mos sht ndonj shqiptar n brjen e ksaj loje?