Pash Zotin ma trego se c'fare pije apo droge mer
Pash Zotin ma trego se c'fare pije apo droge mer
Vella per te dale nje hof apo mesia4ever ne kete bote, nuk ka menyre tjeter perpos qe prinderit tane te bejne marrdhenie seksuale. Nuk ka menyre qe te bejne seks dy majmune e te dale nje njeri. Nese dy majmune bejne seks nuk do te dale nje njeri, por nje majmun. Kjo teori eshte vertete ne krize te madhe, saqe shpejt do te rrezohet pasi eshte fyerje per njeriun, do te rrezohet nga vet ata shkencetare qe e konsiderojne si fakt. Ju qe nuk deshironi te besoni ne Zot por deshironi te besoni se jeni vetem kafshe dhe pasardhes te tyre ne nuk kemi cka ju bejme. Nese une them se prej ardhjen e kam nga fokat a po e fyej une veten apo po me fyen ti?! Jo vella po e fyej une vet veten. Per hajr me qofte.
Shkenca a tha qe toka eshte e rrafshet, per sa kohe u mbajt kjo teori por ja qe nuk doli ashtu?
Sqarim. Per islamin te krishteret kane te drejte ta kritikojne sepse Muhamedi nuk njihet si profet i Perendise dhe se Kurani eshte kontradikte me Ungjillin, kjo dihet, nje fe qe te meson qe do te besh seks me dhjetera gra ne parajse nuk ka se si te jete nga Perendia i Bibles, pasi Jezusi kur pyetet thote se nuk do te kete martese ne parajse, cdo fe dhe teori qe bjen ne kundershtim me fjalet e Jezusit duhet te konsiderohet si fe e rreme. Kjo fe nuk kritikohet per inati te myslimaneve por qe te sqarohet e verteta per te mbledhur mend qe te mos shkojme te vritemi sic u vrame per 500 vjet si ushtare te Perandorise Osmane, me genjeshtra te sheikeve. Sheiket nese duan te besojne se ne parajse allahu do t'i martoje me hyrija te bukura, ata jane te lire te besojne cfare do qofte, por kur vijne midis Kosoves dhe Shqiperise atehere genjeshtrat e tyre nuk duhet te shiten dhe ata pak njerez te ndergjegjshem qe luftojne per dituri mundohen ta luftojne kete injorance.
Jo ske nevoje qe te marresh droge qe te bindesh qe jeta lind vetvetiu nga asgjeja, duhet te jesh ateist per ta besuar kete.
Hahahahahahahaha ...
KISHA NUK ESHTE SHKENCA.
SHUME E QARTE SI 1+1=2
Kush ta ka mbush ty koken me kashte e? A je ne terezi ti ore? Ti ose ke ardhur te shpifish hapur ose je komplet debil, zgjidh ...
Une kisha kohe pa lexuar debillek te ketille ne forum. Por ja qe e lexova dhe kete. Me gjase bota lengon nga nivele te tilla debilleku.
Sdi, kjo ishte gjeja me e cuditshme qe kam lexuar ndonjehere ne forum.
Geocentrizmi, dhe bota e rrafshet ishin besime popullore qe i mbante gjalle dhe i predikonte kisha per 1200 vite me radhe, biles vrau dhe denoi qe te mbaje gjalle perralla te tilla.
Jo vetem kaq, por u deshen jo me pak se 500 vite te pranonte me se fundmi se Galileo kishte te drejte.*
-----------------------------------
Reference per palluqet.*
On 31 October 1992, Pope John Paul II expressed regret for how the Galileo affair was handled, and issued a declaration acknowledging the errors committed by the Catholic Church tribunal that judged the scientific positions of Galileo Galilei, as the result of a study conducted by the Pontifical Council for Culture.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 22-09-2013 mė 18:44
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt