Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Pėr: Vleresimi i njeriut sipas karakterit apo sipas kombesise?

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    kur linde ti kufijte ishin vene, atehere cfare kerkon? do te urresh? Urre s'te ndalon njeri, por s'besoj te urresh kuturu sic mendon ti per cdo grek apo per cdo fqinj. Ajo qe ke nenvizuar do te thote qe: ne nuk po punojme token tone dhe punojme ate te te tjereve dhe pastaj ne te njejten kohe duhet t'i urrejme. kjo ishte ne lidhje me punen e emigracionit. po t'i urreje kaq shume atehere pse shkuam te gjithe ne greqi ne ate vend qe ne i urrejme?
    ti do dike qe te urren??besoj se jo,ne vecanti ka lidhje shoqerore midis njerezve grekerve dhe shqiptareve,pra ka dhe lidhje te mira dhe shoqerore midis individeve te caktur,ka martesa midis shqiptareve dhe grekve,po ketu muk po flasim per lidhje individuale por per nje problem me te gjere dhe te pergjithshem shoqeror qe ekziston pse-ne e shpjegova me lart,njerzit shkuan nga nevoja dhe ti ndoshta psh urren nje pune por kur vjen puna per buken e gojes detyrohesh ta besh ate pune sado qe ta urresh,per grekt shqiptari ishte lija me e mire se i shfrytezuan si skllever sidomos ne filli ku i mbanin ne pune vetem per buke goje dhe kur vinte puna qe ti paguanin pasi kishin bere punen e tyre, theritnin policine qe ti arrestonte si te paligjshem....
    -akoma nuk arrij te kuptoj te nevizuaren me duket pa lidhje..

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ti do dike qe te urren??besoj se jo,ne vecanti ka lidhje shoqerore midis njerezve grekerve dhe shqiptareve,pra ka dhe lidhje te mira dhe shoqerore midis individeve te caktur,ka martesa midis shqiptareve dhe grekve,po ketu muk po flasim per lidhje individuale por per nje problem me te gjere dhe te pergjithshem shoqeror qe ekziston pse-ne e shpjegova me lart,njerzit shkuan nga nevoja dhe ti ndoshta psh urren nje pune por kur vjen puna per buken e gojes detyrohesh ta besh ate pune sado qe ta urresh,per grekt shqiptari ishte lija me e mire se i shfrytezuan si skllever sidomos ne filli ku i mbanin ne pune vetem per buke goje dhe kur vinte puna qe ti paguanin pasi kishin bere punen e tyre, theritnin policine qe ti arrestonte si te paligjshem....
    -akoma nuk arrij te kuptoj te nevizuaren me duket pa lidhje..
    nuk di se ke ke frekuentuar ne greqi, llum apo njerez te ngritur e te arsimuar. megjithate ka shume shqiptare qe jane bere greke dhe tashme kush eshte penduar dhe kush eshte akoma krenar. sipas teje i bie qe ata shoke te mi (flas per veten time ne kete rast) qe u bene greke une duhet t'i urrej????? apo gjykoj????? apo ofendoj????? une vete kam pare qe kane shfrytezuar edhe vete greker dhe qe s'i paguanin e kjo ka te beje me biznesin e qelbur te disa grekeve ne vecanti e jo ne pergjithesi. tani te kalojme te pergjithesia. kufijte jane vene. une nuk mund te urrej ne pergjithesi per nje gje qe padrejtesisht e kane vene te tjeret nje shekull me pare. une dhe ne jetojme te tashmen dhe s'po arrijme te zgjidhim punet ne shqiperi e jo me te mendoj per te tjeret. edhe po te kesh te drejte kush eshte zgjidhja? Urrejtja??????? nese greket thone ate qe ti ke degjuar te pakten mos bjere ne nivelin e tyre (keshille personale). edhe nje gje tjeter, mos e perdor me shprehjen "voriopirdhi" se me duket se je ne kontradite me veten. ne kete vorio qe quan ti banojne shqiptare me duket
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Un besoj qe kaq shum urrejtje dhe fanatizem ka vetem ne zonen e ballkanit. Personalisht, asnjehere nuk kam vleresuar nje njeri duke marre si baze kombesine, fene, ngjyren...Nga kombet qe u permenden me pare mund te flas vetem per greket pasi kam jetuar shum vite ne greqi. Do doja ti thesha Bledit qe nje nga arsyet per problemet midis Shqiptareve dhe Grekeve ka qene emigracioni dhe roli qe ka luajtur 20 vitet e fundit. Para viteve te 90-es mendimi i Grekeve per Shqiptaret ka qene pothuajse neutral, as i keq as i mire,duke mare parasysh qe nuk kishin fare marredhenje per shum vite me radhe. Per perkeqsimin e marrdhenjeve e kan fajin qe te dy palet. Sa per vorioepirin, shumica e Grekeve as nuk i intereson hic, po te pyesesh te rrinjte as nuk e dine cila zone quhet vorioepir. Po iu the qe je vorioepirot do te thone qe je Alvanos qe terhiqesh si Grek. Sa per nacionalizmin, ka disa Greke nacionaliste qe bejne endrra per vorioepirin dhe disa Shqiptare nacionaliste qe bejne endrra per camerine. Qe te dy e kan fajin duke mos kuptuar qe asnje nga kto ska per te ndodhur dhe e vetmja gje qe bejne eshte te nxjerin probleme pa kuptim. Mendimi im eshte ti leme kto gomarlleqe dhe te shikojme punen tone dhe duke mos gjykuar tjetrin se pe nga eshte por car karakter dhe mendje ay ka.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Un besoj qe kaq shum urrejtje dhe fanatizem ka vetem ne zonen e ballkanit. Personalisht, asnjehere nuk kam vleresuar nje njeri duke marre si baze kombesine, fene, ngjyren...Nga kombet qe u permenden me pare mund te flas vetem per greket pasi kam jetuar shum vite ne greqi. Do doja ti thesha Bledit qe nje nga arsyet per problemet midis Shqiptareve dhe Grekeve ka qene emigracioni dhe roli qe ka luajtur 20 vitet e fundit. Para viteve te 90-es mendimi i Grekeve per Shqiptaret ka qene pothuajse neutral, as i keq as i mire,duke mare parasysh qe nuk kishin fare marredhenje per shum vite me radhe. Per perkeqsimin e marrdhenjeve e kan fajin qe te dy palet. Sa per vorioepirin, shumica e Grekeve as nuk i intereson hic, po te pyesesh te rrinjte as nuk e dine cila zone quhet vorioepir. Po iu the qe je vorioepirot do te thone qe je Alvanos qe terhiqesh si Grek. Sa per nacionalizmin, ka disa Greke nacionaliste qe bejne endrra per vorioepirin dhe disa Shqiptare nacionaliste qe bejne endrra per camerine. Qe te dy e kan fajin duke mos kuptuar qe asnje nga kto ska per te ndodhur dhe e vetmja gje qe bejne eshte te nxjerin probleme pa kuptim. Mendimi im eshte ti leme kto gomarlleqe dhe te shikojme punen tone dhe duke mos gjykuar tjetrin se pe nga eshte por car karakter dhe mendje ay ka.
    Sa do te shkruaja dicka,por sa lexova shkrimin tend,i kishe permbledhur te gjitha cfare do te thesha.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Or Kapllan,
    Kur thua qe une si urrej serbet por sdo te kem kurre shoke te tille, me padashje e tregon qe edhe ti ke paragjykimet e tua ne kete pike. Ne ballkan keto fenomene e kane burimin nga perpjekjet per pavaresi prej Perandorise Osmane. Kuptohet qe shtetet ballkanike ideuan e formuan nje fryme tejmase nacionaliste per arsyen qe permenda. Ne ishte e nevojshme apo jo kjo eshte teme tjeter, por e verteta kshu eshte.

Pika e dyte qendron ne faktin se institucionet orthodokse sllave dhe greke inspiruan urrejtje me shume se dashuri.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    nuk di se ke ke frekuentuar ne greqi, llum apo njerez te ngritur e te arsimuar. megjithate ka shume shqiptare qe jane bere greke dhe tashme kush eshte penduar dhe kush eshte akoma krenar. sipas teje i bie qe ata shoke te mi (flas per veten time ne kete rast) qe u bene greke une duhet t'i urrej????? apo gjykoj????? apo ofendoj????? une vete kam pare qe kane shfrytezuar edhe vete greker dhe qe s'i paguanin e kjo ka te beje me biznesin e qelbur te disa grekeve ne vecanti e jo ne pergjithesi. tani te kalojme te pergjithesia. kufijte jane vene. une nuk mund te urrej ne pergjithesi per nje gje qe padrejtesisht e kane vene te tjeret nje shekull me pare. une dhe ne jetojme te tashmen dhe s'po arrijme te zgjidhim punet ne shqiperi e jo me te mendoj per te tjeret. edhe po te kesh te drejte kush eshte zgjidhja? Urrejtja??????? nese greket thone ate qe ti ke degjuar te pakten mos bjere ne nivelin e tyre (keshille personale). edhe nje gje tjeter, mos e perdor me shprehjen "voriopirdhi" se me duket se je ne kontradite me veten. ne kete vorio qe quan ti banojne shqiptare me duket
    1.nuk kam frekuentuar njeri ne greqi,por jetoj vete aty qe nga 92......,2.nuk ke kuptuar thelbin e thenjeve te mia,ta thash dhe me lart nuk eshte se urrej grek personalisht dhe individe te caktuar,sepse nuk flasim per lidhje personale me individe te caktuar,por politiken qe ndjek ai shtet nga qarqe te caktuara nga mediat etj,po te kujtoje dhe 2 ngjarje te tjera te cilat si radhe jane ngjarje dhe me te vonshme,vrasjen e ushtareve tane peshkepi nga paramilitar grek,thirjet per gjak shqiptaresh dhe per te bere lidheza kepucesh me zorre shqiptaresh,nga ushtria greke ne parakalimin per festen e tyre kombetare 2-3 vjet me pare,i them keta qe te shohim se kush e nxit urrejtjen...3,ca do thote shqiptare jane bere greke-nje cop leter qe mer pra pasaporte e vendit qe jeton nuk te ben dhe shpirterisht pjese te atij vendi,nuk te ben pasaporta qe merr por ajo qe ndejn si njeri ne shpirt dhe ne zemer,nuk ka se si pra te urrej keta shqiptar sepse marrin pasaporta per te lehtesuar jeten e tyre,ata kane marre pasaporta por ndjehen shqiptar,kete ta them me vetdije te plote...............kjo eshte nje nga kategorite,kategoria tjeter jane''voripirdhjotet'',te cilet pse marrin nje pension behen me grek se greket dhe shajne shqiperine kudo qe gjinden,per ta verifikuar kete mun te lexosh bloget e tyre te shohesh nje urrejtje qe as ti nuk mund ta besosh se ekziston..po do te sjell ketu gjera qe te te ikin qimet e kokes....,shprehjen ''voriopirdhi'' besoj se e kupton qe e ironizoj thjesht per arsyen sepse nuk ekziston nje term ''vorioepir'' dhe une e ironizoj ne ate menyre....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 10-08-2013 mė 03:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

naciinalizmi ushqen racizmin nderkohe qe nacionalizmi eshte streha e fundit e delenxhinjve atyre te pabeseve ;

une po ju sjell dy shembuj ;

Aleanca kuq e Zi dhe Agimi i arte ;

shqiperi greqi;

aleanca kuq e zi ne fillim kishte shume pjesemarje dhe premtohej te kishte suksese dhe te ardhme te mire ne politike dhe programin partiak pasi mbeshtetej jo vetem nga vegjelia por edhe nga intelektualet , akoma edhje nga shtresa e larte e shoqerise shqiptare , por nacionalizmi i tyre si parti u shnderua ne fanatizem dhe madje Kreshnik Spahiu me deklaratat e tij , kerecenimet , dhe analizat e tij tregoi qe me shume se politikan , udheheqes eshte vetem nje nacionalist i thekur , nderkohe qe nacionalizmi pjell racizmin ;

une nuk kam pasur dhe nuk kam kurre probleme me aleancen kuq e zi , perhere kam pranuar dhe pergezuar per programin e tyre patriotik teksa denonin korupsionin , paaftesine e institucioneve , politiken e gabuar te partise ne pushtet , teksa denonin fushatat e helenizimit te toskerise nepermjet kishes ,politikes ,dhe politiken armiqesore te shtetit grek , por gjithsesi keto mund ti benin dhe mund te rregullonin se pari duke bere politike , duke fituar zemren dhe shpresen e popullit , duke mare si fillim pushtetin , te benin vertet nje politike ashtu sic duhet pa kercenime e pa deklarat raciste , nderkohe qe e theksoj qe nuk jemi ne qe kemi nje nacionalizem ekstren por fqinjet tane serbia e greqia , ne thjesht kerkojme te drejtat tona si komb me deshiren per te jetuar ne paqe , por dashur pa dashur kjo parti u shnderua pikerisht si ata qe kjo parti i quante kombe raciste me politikat e tyre antishqiptare ;

ashtu sic deshtoi Fanoli po ashtu deshtoi edhe kjo parti per arsyet e siperpermenduara ;

kurse Agimi i arte ne greqi si fillim nuk ish fare si parti por ishin thjesht nje grup te rinjsh tip huliganesh te cilet finanxoheshin dhe u krijuan nga vete shteti grek per te justifikuar trazira raciste dhe ksenofobe nderkohe qe racizmi i vertete lihej i qete ne shoqerine greke ne institucione e kudo ;

menjehere pas fillimit te krizes greke kjo fare u kultivua dhe u rit porsi nje peme pasi gjeti kohen e duhur dhe arsyet e duhura dhe u shnderua ne nje parti opozitare duke mare nje numer te konsiderueshem te deputeteve ne parlament te cilet te gjithe i sheh te armatosur me kobure ne brez ;

anetaret e kesaj partie jane kryesisht njerez te debuar nga shoqeria greke ,njerez te pashprese , dembele , te lodhur nga jeta , njerez te varfer por edhe pa virtute , gjithashtu shume prej tyre kane qene ish te denuar per shkelje ligji , shume jane ish police , ish ushtarak , etjere.

ne fillim kjo parti premtoi shume gjera dhe populli grek te zhgenjyar prej partive te tjera ne pushtet nuk heziotoi dhe u dha shume vota kesaj partie , e ndersa kjo parti ritej ne numer dhe pushtet filloi te tregoje se nuk di te beje politike por vetem nje nacionalizm ekstrem duke e mbeshtetur idealin e tyre partiak tek nje lider i partise naziste sic ishte Hitleri ;
    pra po ashtu sic beri Aleanca kuq e zi ne shqiperi po ashtu beri edhe agimi i arte ne greqi , teksa premtonin nje te ardhme te mire per partite e tyre , po ata vete e prishen imazhin e partise se tyre me ekstremizmin e tyre dhe nacionalizmin e tyre te verber .

gjithsesi aleanca kuq e zi me gabimet e veta nuk mund te krahasohet kurre nje parti huliganesh si agimi i arte dhe nacionalizmi shqiptar nuk krahasohet kurre me ate grek , nje nacionalizem asimilues , pa baza dhe pa arsye historike dhe kombetare ;

gjithashtu dua te theksoj se ne greqi ka dy lloj nacionalizma , ose racizma , ne fillim jane ata te agimit te arte qe jane teper agresive ne politiken e tyre anti shqiptare , jane edhe ata te cilet nuk e miratojne agimin e arte dhe programin dhe ideologjine e tyre por perseri jane po aq agresive dhe racista antishqiptare ;

me lejoni te shtoj edhe dicka ;

nje patriot i vertete eshte i tille vetem atere kur nuk di te luftoje vetem armiqte e kombit por edhe kur di te luftoje gabimet e fajet e kombit per te cilin eshte patriot , dhe e dyta eshte qe nje shtet ne te vertete tregon imazhin e vertete te nje populli , qe ne rastin tone i bie qe si shteti qe kemi edhe populli kane te njejten strukture mentaliteti ;

ne greqi kam jetuar gjate dhe e njoh shoqerine greke me se miri ; ne greqi nese nje shqiptar punon ne ndershmeri eshte njeri shembullor dhe nuk ben trazira ai pranohet nga shoqeria greke por gjithsesi per ta ngelet nje shqiptar ,njeri i dores se dyte , te cilin nuk mund ti besojne kollaj ,gjithashtu per sa i perket institucioneve shteterore greke racizmi tek ata eshte si nje perzirje burokracie dhe racizmi pa mare parasysh nese je shqiptar shembullor apo je vjedhes , ata kane nje racizem sistematik kunder shqiptareve ;

nje shqiptar shihet nga nje grek si nje njeri i pabese , dinak ,i ashper , lakmitar ,i pacivilizuar ,hajdut ,e tjera ; kurse nje grek nga nje shqiptar shihet si i pabese ,shfrytezues , i poshter , ngordhalaq,etjera ;

te mos harrojme qe racizmin e ka ndihmuar shume edhe programet dhe institucionet shteterore si psh shkolla , ushtria policia , akademite universitare historise ,e tjera ,nderkohe qe edhe ne shqiptaret i kemi ndihmuar jo pak me natyren tone tipiuke shqiptare ne te cilen dicka qe mund ta meritosh ,eshte me e lehte ta rrembesh , ta vjedhesh , ta pergojosh ta prishesh ; dua te them qe edhe shqiptaret kane bere shkelje te ligjit kryesisht ne vjedhje te vogla ordinere , shkelje qe fatkeqesisht jane denuar me teper se cmeritonin dhe kjo fale dashurise se shtetit grek ndaj nesh .

cdo njeri eshte racist jo vetem me kombet fqinje por madje edhe me komshien e cila eshte teper mbi peshe , ose me kusheriren qe calon , apo me nje shok qe i meret goja , edhe kjo eshte nje lloj racizmi ; por nje forme te vecante te racizmit e kam pare vetem ne shqiperi ;

shqiptari mund te fale gjithcka por vec suksesin nuk ta fal ; kur tio ke sukses ne jete ,ne karriere , ne pune , ne para ,ne femra ne shoqeri e ne cdo fushe te jetes atere miku yt shqiptar te ka zili ka smire , kur nuk mund te demtoj drejt per drejt atere te demton duke te pergojuar , duke shpifur thashetheme per te te zbehur sukseset e tua , per te merzitur qofte edhe pak , kjo eshte nje forme racizmi qe ndoshta e kemi vetem ne si popull , pasi ne shqiptaret nuk mbajme mend ata qe e merituian suksesin , ata qe punuan dhe kerkuar suksesin por ne lavderojme ata qe e vjedhin , ata qe e rembejne suksesin ; kjo eshte struktura jonte e te menuarit dhe kjo vertetohet me se miri edhe nga historia jone dhe udheheqesit tane ;
    a nuk e rrembeu pushtetin ahmet zogu apo e fitoi me mbeshtetjen e popullit
    po enver hoxha a nuk eliminoi kundershtaret e tij politike te cilet ishin shume here ma te zote se enveri , me qellim qe te rembente pushtetin
    po sali berisha sa here e ka mare pushtetin ose me ane te aforces se armeve ose me ane te koruptimit vjedhjes se votave e tjera

dhe ja ku jemi ne te cilet u kemi thurur lavdi e nder ketyre udheheqesve te cilet nuk punuan , nuk u munduan te mirni suksesin ne baze te vlerave dhe talentit te tyre por p[referuan te vjedhin rembenin .

une qofsha i gabuar po une keshtu e shoh .

ndoshta nuk i kam formuluar mire ate qe doja te tregoja por besoj se mund te jete e qarte qellimi i shkrmit tim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maratonomak : 10-08-2013 mė 14:32

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

maratonomak ke nje gabim,nuk mund te krahasosh ak me agimin e zi,e para sepse shiko ku ndodhet tani ak,e cila pothuajse eshte shperbere fare,ne krahasim me agimin e arte e cila eshte ne parlament por dhe sa vjen e rritet ne baze te te gjithave sondazheve te fundit....,ky eshte dhge dallimi i madh,sepse ata grek qe nuk jane pak dhe qe votojne kete parti nuk eshte se shkojne pas saj nga vuajtjet dhe kriza por thjesht se jan dakord me programin dhe theniet e saj,teorite e agimit te arte ka vite qe jane ne rang te larte ne greqi me pare me nea demokratin pastaj me laos dhe tani me agimin e zi,njerez qe kane te njejtat ide me agimin e arte sot votojne dhe parti te tjera kryesisht nea demokratia e cila eshte ne qeveri dhe ne qarqet e saj ka po ultra nacionaliste greke,madje me vende ministrash,nuk mund te kete pra nje krahasim midis ketyre 2 partive

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    maratonomak ke nje gabim,nuk mund te krahasosh ak me agimin e zi,e para sepse shiko ku ndodhet tani ak,e cila pothuajse eshte shperbere fare,ne krahasim me agimin e arte e cila eshte ne parlament por dhe sa vjen e rritet ne baze te te gjithave sondazheve te fundit....,ky eshte dhge dallimi i madh,sepse ata grek qe nuk jane pak dhe qe votojne kete parti nuk eshte se shkojne pas saj nga vuajtjet dhe kriza por thjesht se jan dakord me programin dhe theniet e saj,teorite e agimit te arte ka vite qe jane ne rang te larte ne greqi me pare me nea demokratin pastaj me laos dhe tani me agimin e zi,njerez qe kane te njejtat ide me agimin e arte sot votojne dhe parti te tjera kryesisht nea demokratia e cila eshte ne qeveri dhe ne qarqet e saj ka po ultra nacionaliste greke,madje me vende ministrash,nuk mund te kete pra nje krahasim midis ketyre 2 partive

agimi i zi ne greqi po luftohet jo vetem nga intelektualet greke por edhe nga shoqeria dhe politikanet greke , ndoshta kisha greke nese nuk e ndihmon te pakten e le te qete kete parti , por edhe pse ka mjaft deputete ne parlament perseri nuk gezon nje simpati te theksuar nga populli dhe poltikanet greke .

fakti qe ata moren aq vota dhe hyne ne parlante ndoshta ishte nje cmenmduri e votuesve greke qe per te cilen tani jane bere pishman , por gjithsesi agimi i zi tashme ka nje fare pushteti ne politiken greke dhe parlament ;

ne krahasim me AK agimi i zi ka perparuar ne teritorin e vet ; ndersa ne vazhdojme te adhurojme , votojme dhe pranojme jashteqitjen e ketij kombi pasi ajka e ketij kombi ka marre arratine qysh prej shekujve e deri tani , duke lene te udhehiqen nga krijesa mutante ne llojin e vet dhe ne aftesite e tyre antishqiptare dhe vetshkateruese ndaj ketij kombi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    agimi i zi ne greqi po luftohet jo vetem nga intelektualet greke por edhe nga shoqeria dhe politikanet greke , ndoshta kisha greke nese nuk e ndihmon te pakten e le te qete kete parti , por edhe pse ka mjaft deputete ne parlament perseri nuk gezon nje simpati te theksuar nga populli dhe poltikanet greke .

fakti qe ata moren aq vota dhe hyne ne parlante ndoshta ishte nje cmenmduri e votuesve greke qe per te cilen tani jane bere pishman , por gjithsesi agimi i zi tashme ka nje fare pushteti ne politiken greke dhe parlament ;

ne krahasim me AK agimi i zi ka perparuar ne teritorin e vet ; ndersa ne vazhdojme te adhurojme , votojme dhe pranojme jashteqitjen e ketij kombi pasi ajka e ketij kombi ka marre arratine qysh prej shekujve e deri tani , duke lene te udhehiqen nga krijesa mutante ne llojin e vet dhe ne aftesite e tyre antishqiptare dhe vetshkateruese ndaj ketij kombi.
    je gabim ta thashe dhe me lart se nuk ishte asnje cmenduri e grekerve sic thua ti votimi i agimit te zi,ne radhe te pare sepse e dine qe si parti ska gje ne dore,ne radhe te dyte po te ishte cmenduri zemerimi agimi arte tani pas 2 vjetesh do ishte ne reniue,por faktikisht ndodh e kunderta,ajo sa vjen dhe rritet dhe me perqindje me te shumta dhe kete e tregojne te gjitha sondazhet gje qe tregon qe jo vetem nuk ka te penduar por ka dhe te tjere qe shtohen...dhe nga kjo vjen dhe ajo qe thua ti qe luftohet nga forcat e tjera politke,po luftohet por vetem nga frika se po i merr votat,per asgje tjeter,ndersa nga shoqeria greke nuk ka asnje fare luftimi ndaj kesaj partie pervec te majteve te syrizas apo te kke

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •