Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Pėr: Kinezet blejne bebi formula jashte Kines.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ku shkoi akti natyral i ushqimit me qumesht gjiri?
    Ate e pi babi tani! Sa per sqarim: melamina eshte nje produkt kimik helmues per organizmin e njeriut ajo krijon kristale ne urine ne doza te vogla deri ne insuficenze te veshkave per rrjedhoje vdekjen! Me sa di une perdoret ne industrine e mobilieve, ne forme shkume perdoret edhe ne industrine e aeroplanave mqs. nuk digjet si material. Ne Kine u perzie thjesht per qellime perfitimi, mqs. melamina e bardhe qumshti pluhur gjithashtu atehere i perzien! Derisa u "zbulua" nga autoritetet kineze ne 2008-en paten vdekur te pakten 6 bebe dhe mbi 300.000 bebe u semuren rende, ne janar te 2009 nje gjykate kineze denoi me vdekje 3 te akuzuar per kete ceshtje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Jote gjitha nenat e kane kete mundesi. Eshte mekat qe formula per femija te jete me cilesi kaq te dobet edhe ka shkaktuar gjithe ato vdekje. Tek kinezet nuk ke cilesi, prandaj eshte mire te mos blihet asgje qe konsumohet. Nuk ndjekin te njejtat rregulla qe ka FDA.
    Une flas ne pergjithesi, jo per rastet e rralla dhe te veēanta kur femra nuk ka mundesi per arsye shendetesore.
    Perderisa ky lloj qumeshti prodhohet ne sasi industriale dmth qe shumica e femrave sot nuk i japin gji femijes per arsye nga me te ndryshmet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    nuk eshte e modes

gjiri perdoret per te ushqyer te rriturit tani
    hahahaha

pi ti pi se duhet me u rrit ;p

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga DiGiT@LiFE Lexo Postimin
    hahahaha

pi ti pi se duhet me u rrit ;p
    Hehe

...lol

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Une flas ne pergjithesi, jo per rastet e rralla dhe te veēanta kur femra nuk ka mundesi per arsye shendetesore.
    Perderisa ky lloj qumeshti prodhohet ne sasi industriale dmth qe shumica e femrave sot nuk i japin gji femijes per arsye nga me te ndryshmet.
    Dihet qarte qe qumshi i nenes eshte me i miri. Problemi qendron qe shume nena fillojne punen heret mbas lindjes edhe eshte pamundesi. Psh. ketu ne Amerik 3 muaj te japin maksimum. Une vetem per 3 muaj e kisha mundesin. Nje shoqja ime u mundua te vazhdonte por ishte e pamundur. Ketu femijet shkojne ne daycare edhe nena e ka te pamundur ta ushqej femijen vazhdimisht. Detyrohemi edhe blejme formulen. nese ka nena qe kane arsye te tjera ateher jane te trasha, sepse une formule thjesht per hobi nuk i jap femijes. Ah se harrova te shtoj kur pi qumesh nga nena femija duhet te marre vitamin D, prandaj ka edhe disa nena qe i perdorin te dyja.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •