Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami (Ali Imran, 19).
I kam 314 postime ne kete forum , dhe mund ta vertetojsh moralin tim pak a shume . Qellimi i fese Islame eshte persosja e moralit . Nese une i theme vete musliman e nuk i kam veprat ne perputhje me fene , si tham vetes musliman . Pamvaresishte qe te tjeret te ofendojn , te fyejn , se edhe Muhamedin a.s , e kane fyer , por ai ka faur dhe eshte lutur per ta !!!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
HAHHAH rrenen e paske te lejuar pra ,shumica e postimeve te tua kane te bejne me te krishteret dhe hebrenjet ,e nderruan se nderruan biblen e gjera te ketij lloji .
Por me shume me beri pershtypje "toleranca" e sopuzuar nga ana jote e Muhameditparamendojeni Muhamedin ,shpikesin e librit qe thirre ne vrasjen e atyre qe nuk besojne librin e tij te jete tolerant me ata qe edhe e fyejn
![]()
Nuk eshte ofendim nese une postoj shkrime mbi krahasimet e feve , dhe ajete te Kuranit qe flasin mbi ndryshimet e fjales se Zotit nga beni israelitet ! Se ane ne kete menyre mund ta kuptojm cila fe eshte e verteta , permes krahasimeve , argumenteve , vlersimeve , analizave . Qellimi kuptohet ciles eshte , pse une postoj tema te tilla . Ne e kemi obligim ti therrasim te tjeret ne fene tone ane .
Ku ke mesuar per Profetin oj ane , tregom ti mua njehere ? Per ti larguar paragjykimet dhe dyshimet qe i ke . Per Profetin duhet mesuar nga Mesuesit-Dijetaret te cilet tere jeten ja kane perkushtuar fese se tij dhe biografise se tij si Pejgamber i Zotit . E jo sic beni ju , merrni informacion nga njerezit te cilet jane genjeshtare anti-fetare , islamofob , dhe te cilet jane te pamoraleshem ... Ju ne kete menyre vetem veten e mashtroni ! A mendon , se analfabet dhe te varfer sot jane ne bote 80 % musliamneve te cilet jane joarab te cilet e kane pranuar ISLAMIN dhe nuk ka dite qe nuk konvertohen ne Islam evropianet dhe amerikanet .
Krijoni Kontakt