Pershendetje forumista,

Pata deshirė te ndegjoj opinionin e juaj ne lidhje me platformen qe nje korporate duhet te perdorė, do ishte me mire qe baza e te dhenave te ishte e bazuar ne web apo win.

Korporata ku punoj perdor dy sisteme/Database te ndryshme WEB/SQL qe eshte zhvilluar nga IBM, dhe Win/Oracle qe eshte zhvilluar nga nje korporat tjeter.

A mundeni te me thoni ju lutem cilat jan Benifitet/Dobesit ndaj njera tjetres.

Faleminderit!