Grenada,shtet ishull ne Karaibe ,Amerike Latine.
https://maps.google.com/maps?q=grenada&ie=UTF-8&hl=en

Ne Grenada u aprovua nje ligj i ri nga parlamenti qe e konsideron krim
sharjen/sharjet ne Facebook dhe Twitter.
Sipas ligjit te ri ai/ajo qe shan ne facebook,ose twitter denohet
me 3 vjet burg,ose 37 mije dollare gjobe.