Postuar mė parė nga zANė 8 filloj... Sa rrin para pasqyres ? P.S.Toni shpetova asaj pytjes tende po para pasyres ndodhe nje minut hahaha pyetja ishte per ty e ben te pergjigjesh se ske ku me iken hahahhaha
Postuar mė parė nga toni54 ku je bre tipik ka kohe qe ste shof ...po si je a si po e kalon a ndonje te re nga ju a.... po ne ora 7 jam ne vend te punes... Qe tezak n kurbet si perher kam pas ca kohe nderprerje me int Si je ti ca thuhet puna shneti?
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Postuar mė parė nga Tipiku Se di po nga ka ra a o vra si ra pse ra ? ja ta them une se ku bie..! ne Venenzuele.
Postuar mė parė nga toni54 po para pasyres ndodhe nje minut hahaha pyetja ishte per ty e ben te pergjigjesh se ske ku me iken hahahhaha Para pasqyres rri 15 min,apo sishte kjo pytja?
Postuar mė parė nga Tipiku Qe tezak n kurbet si perher kam pas ca kohe nderprerje me int Si je ti ca thuhet puna shneti? aha kishte kohe qe nuk te shifja... po mire shneta ...keshtu kalojme dite te zakonshme...relacioni pune shtepi...
Postuar mė parė nga zANė Para pasqyres rri 15 min,apo sishte kjo pytja? oj zane te shitoft zana hahahahahah se error tana anet po ta qet hahahahahahahhaah do pije kafe me mua kesaj pyetje spo guxon te i pergjigjesh a hahahah
Zana ec pergjigju???
Postuar mė parė nga stela81 ja ta them une se ku bie..! ne Venenzuele. E ca lidhje ka Vuvuzela ktu ?
Postuar mė parė nga Tipiku E ca lidhje ka Vuvuzela ktu ? sepse une te pyeta ku i bie Maracaibo. e ti kishe shkruar se nuk e dije se ku../ he mo mo mos me thuaj qe e dije, po boje gjasme si interesan hahahh
Looooool U bet mazhoranc,dorzohem O Toni,nje kafe me ty ? Po ta pinim secili per vete nga nje,mua me pelqen kafja sikur ska lezet ta ndash me ndonje Pytja e temes : Kendoni ne dush ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt