po te mos isha e sinqerte, s'do te beja fare koment![]()
do te levizni kund kete vere?
po te mos isha e sinqerte, s'do te beja fare koment![]()
do te levizni kund kete vere?
What goes around---comes around
Kismet po.
A mendon ndonjeher se po te kthejen koha pas do beje ndonje gje me ndryshe sic ke bere ?
T'ju them tė drejtėn, nga marrėzitė qė i shoh e i pėrjetoj pėrditė nga njerėzit qė nuk bėrėn asnjė hap pėr lirinė e kosovės dhe pėr demokracinė shqiptare...shpesh mendoj se po tė kthehej koha mbrapa, nuk do tė kisha b[ėrė shumė gjėrat qė i kanė bėrė (por, ky ėshtė mendim nga mllefi), pėrndryshe, sinqerisht mendoj se po tė kthehej koha mbrapa, me ato mundėsitė qė mė janė ofruar atėherė...(koha kur isha student dhe koha e studimeve pasuniversitare...do kisha vepruar pakės mė ndryshe...kam lėshuar shumė raste pėr budallaki, apo pėr modesti...
A skuqeni ndonjėherė pėr veprimet e jauja tė kaluara?
kam ndejtur une njiher hahaaaaa
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po. Edhepse mund te ken ndodhur pa paramendim.
Jeni hakmarres apo tolerant?
Shume
A mendon se populli ne pergjithesi duke krijuar familje te shendosha,ben nje veper te mire dhe per shtetin e vet ?
Nuk mendoj por pajtohem me mendimin tend
A mendoni edhe ju keshtu si Zana ?
Une keshtu mendoj,se ne si popull duhet bere per shtetin jo te presim qe vetem shteti te bej per neve,e cfare mund te bejem neve me shume se keto gjerat elementare qe jan per nje shoqeri,familja eshte institucion po ashtu dhe shteti funksionon si nje familje e madhe,dhe mendoj se sa me shume njerez te shendosh qe krijojn familje te shendosha do jete dhe shteti me i mire,ne fund te fundit jo me kote popullsia eshte njeri nder kriteret themelore qe nje vend te quhet shtet,ne e bejm shtetin pra
Jeni per jet nate sonte ?
Krijoni Kontakt