Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Broken, ktu eshte e lehte te shkruash.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hahah, kam qesh me kte pelqen te chatosh
Tetor
Pelqen te chatosh. Do ata qe te duan. Cdo gje eshte e rendesishme. Bukuri fizike dhe shpirterore. Ndihmon, por nuk pretendon. Nevrikoseni shpejt. Miqte jane te rendesishem. Gjithmone krijon shoqeri te reja. Lendoheni shpejt, por e merrni veten shpejt. Enderrimtar. Mendoni shume. Ju intereson cfare mendojne te tjeret per ju. Emocional. I vendosur. Mendjemprehtesi*. Pelqeni udhetimet, artin dhe literaturen. I ndjeshem dhe xheloz. Shqetesohet per te tjeret. Pelqeni te jeni jashte shtepise. I drejte dhe I ndershem. Pelqeni te shpenzoni. Influencoheni lehtesisht. E humbisni lehtesisht besimin. Jeni shume te dhene pas femijeve.
.Po ja beja pyetje vetes ... pasi u mendova mire u kujtova se une me te fejuarin me shume kshu kemi pas folur. Pavaresisht se skam nerva me tani, e ne fb kur hyj me shume rri off , megjithate ka nga ata qe rrine gjithmone offline, kshu qe i bie te jem dashamirese e te chatuarit
Se e zgjata, te tjerat them se i kam . Ah, jam shume shume e dhene pas femijeve deri ne momentin qe behen bezdises![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Arvima, edhe ty e tetorit qenke?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Shume fiks per prillin![]()
Arvima, ZANa edhe ju tetor a? E pra as une spo i hjeku as pike e as presje
Plotesisht dakord
Krijoni Kontakt